keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Sekalaisia klippejä

Editoin pienen videon viime päivinä puhelimella kuvatuista klipeistä.


Kuten näkyy niin Jade on saanut olla viime aikoina enemmän myös muualla asunnossa kuin makkarissa. Pikku hiljaa aletaan vähentämään eristystä, kun tassu on alkanut hiljalleen paranemaan. Vielä kuitenkin koitetaan vähän vältellä Jaden hyppäämistä korkeimmille tasoille.

Vielä viikon tai pari Jade voisi kuitenkin viettää yönsä ja ihmisten työpäivän ajan makkarissa yksinään. Oikeastaan Jadea kiinnostaa olla makkarin ulkopuolella vain ruoka-aikaan, sillä syötyään se menee istumaan makkarin oven eteen ja menee tyytyväisenä takaisin kun oven avaa. Pojat on niin kiinnostuneita Jadesta kun näkevät sitä sen verran harvoin, että Jadella menee hermot kun se ei meinaa saada hetken rauhaa. Viktor on parina kertana jopa noussut Jaden niskaan, jepjep. Todennäköisesti se on pomotusta eikä kollittelua, mutta  kyllä sekin sieltä varmaan kohta puoliin alkaa tulla..

Pojat sen sijaan höpsöilee ja söpöstelee videolla. ♥ Lopussa näkyy sitten myös Viktorin ärsyttävä puoli, eli se ettei se usko yhtään mitään. Aina sen pitää kammeta makkarin ovi auki jos Jaden kanssa puuhailee jotain toisella puolella ja välillä ihan muuten vaan. Ensin se tunkee vaan päänsä raosta ja katselee, mutta jos et mene sitä häätämään pois heti paikalla niin sitten se kyllä tulee huoneeseen. Huoh.

9 kommenttia:

 1. Söpöjä klippejä! Viktor oli hauska tuossa kun leikki kahdella lelulla eikä yhtään tiennyt kummalla olisi kivempi leikkiä :--D Ruffe on muuten myös jotenkin oppinut avaamaan makkarin liukuoven olkkarin puolelta. Ennen se osasi avata sen vaan makkarin puolelta halutessaan, mutta nyt pääsee makkariinkin jos oikein tahtoo. Yleensä nukutaan ovi kiinni ja kun Ruffelle tulee tooosi kova nälkä murtautuu se makkariin herättämään meidän kunnon naukumisella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktorilla pitäisi olla enemmän tassuja niin ehtisi leikkiä useammalla lelulla yhtä aikaa! :D Hugo ei osaa avata tuota ovea yhtä hyvin ja Jade on saanut sen vain kerran auki. Viktor sen sijaan löysi oikean tekniikan aika nopeasti..

   Poista
 2. Ohoh, Viktorille ei yksi lelu riitä! :D Suloinen kolmikko sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä ihan hyvin näyttää sujuvan kahdella lelulla leikkiminen yhtä aikaa! :D

   Poista
 3. kauheeta olla pieni tyttö, jos jätkät kyylää :/

  VastaaPoista
 4. Hihi, Viktorilla leluista valinnanvaikeus ♥ Ihanaa touhuilua ja kiva nähdä Jade pirteänä ja leikkisänä! :) Höpö Viktor, onko ovea mahdollista lukita mitenkään? Meilläkin Raku on alkanut viime aikoina testailemaan rajoja hyppimällä kielletyn terraarion päälle. Pitkän aikaa se jätti sen rauhaan, mutta nyt hyppii taas huomionhakuisuuttaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa lukkoon vaan sen voi pönkittää kiinni, mutta ei sitä viitti joka kerta laittaa. Yöksi ja työpäivän ajaksi laitetaan, muuten eristyksestä ei tulisi yhtään mitään kun Viktor avaisi oven ja Jade hyppisi pöydillä sydämensä kyllyydestä. :D

   Poista
 5. Kiva video ja niin tutulta näyttää tuo loppu! Tomulla on päiviä, jolloin se on tosi kiltti ja tottelee ihan pientäkin pyyntöä, ja sitten niitä päiviä kun korvat vaan katoaa ihan täysin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor ei usko ikinä yhtään mitään, vaikka kuinka komentaisin. Hugo uskoo heti pienestäkin. Jadea joutuu vähemmän komentamaan, mutta ei sekään kyllä mitään usko, kattoo vaan tyyliin "mitä sä äiskä skitsoot" :D

   Poista