keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Yoogaia

* Postaus on toteutettu yhteistyössä Yoogaian kanssa. *

Kuva: © Yoogaia

Yoogaia on suomalainen nettijoogatunteja tarjoava palvelu, joka mahdollistaa joogaamisen juuri silloin kuin itselle sopii. Joogan lisäksi löytyy mm. pilatesta, kahvakuulatunteja ja meditaatiota, eli käytännössä jokaiselle jotakin! Saatavana on sekä livetunteja että tallenteita, ja tunteja on ainakin suomen-, englannin- ja saksankielisinä. Tunteja voi hakea myös sen mukaan, haluaako tehdä raskaamman vai keveämmän ohjelman.

 photo separator_zps3c2a8047.png

Mä itse olen sellainen ujostelija, että kynnys lähteä ryhmäliikuntatunnille on suuri, joten mielenkiinnolla kokeilin Yoogaian palvelua. Valitsin tallenteista ensimmäiseksi joogatunnikseni selkää huomioivan ohjelman, koska mulla on jonkin verran selkäjumeja ja -kipuja työstä johtuen.


Hugo tuli heti ihmettelemään, mitä mä puuhaan lattialla tietokoneen kanssa. Se tuli pyörimään ja hyörimään viereen, kunnes se sitten köllähti kainaloon viereen. Siinä oli Hugon osuus tässä joogailussa. Viktorkin kävi ihmettelemässä ja pyörimässä ympärillä, mutta lähti sitten touhottamaan omiaan muualle. Liian rauhallista Viktorin makuun nämä joogahommelit! Jaden suunnalta ei tullut minkäänlaista kiinnostusta mun touhuja kohtaan. Eli joogaaminen ei valitettavasti ollut meidän kattien juttu.

Seuraavana päivänä vähän joka paikka oli kipeänä, mutta siitä huolimatta tein puolen tunnin niska-hartia-ohjelman. Vaikka kissat eivät perustaneet tästä touhusta, niin mä kyllä innostuin!

 photo separator_zps3c2a8047.png

Lemmikkijoogasta kiinnostuneille on muuten tulossa ihan oma joogasessio maailman eläinten päivänä 4.10. klo 14. Furry Friend Yoga -tunnille löydät tästä linkistä.

Blogin lukijoillekin tarjottiin mahdollisuus päästä tutustumaan Yoogaiaan. Rekisteröitymällä ja käyttämällä koodia KISSANKUJEITA2015 pääset kokeilemaan Yoogaia-nettijoogaa 14 päivän ajan. Koodi on voimassa lokakuun loppuun ja koskee vain uusia asiakkaita.

Yoogaia on myös luonut hauskan testin: "Onko lemmikkisi joogaguru?" Ja jos saat napattua kuvan lemmikkijoogasta (toisin kuin minä :( ), kannattaa postata se Instagramiin hastagilla #yoogaiapet 28.9.-7.10. välisenä aikana, jolloin osallistut Yoogaian Instagram-kilpailuun. Yoogaia arpoo kaikkien osallistujien kesken Shek O Dog Deparmentin räätälöidyn koiranpedin (arvo 100 e)!

12 kommenttia:

 1. Et saanu niitä joogakuvia tehtyä. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Oi, jooga on niin kivaa. Pitää tutustua Yoogaiaan tarkemmin kun sitä nyt jo parissa seuraamassani blogissa mainostellaan. :D Jos vaikka joskus löytyis joku väli, että ehtis harrastaa pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nuorempana tykännyt jos liikuntatunnilla oli joogaa, mutta nyt oli kyllä kivaa kun sai tehdä omassa rauhassa! :)

   Poista
 3. Kiva että on tullut tälläinen niille jotka ei niin viihdy suurissa ihmisjoukoissa! Itse olen aiemmin joogaillut vain random youtube-videoiden avulla, ja kissat on aktiivisesti touhussa mukana! Selän ja vatsan päälle niiden on pakko päästä, mutta lähtevät kyllä kun tarpeeksi komentaa. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on siis kissat olleet aktiivisia joogakavereita! :D

   Poista
  2. Itsellä ei muuten toi KISSANKUJEITA15 -koodi toiminut, mutta toimi kun kokeilin KISSANKUJEITA2015. Näin iltasella noi on ihan messissä varsinkin noissa rentoutusharjoituksissa. :D

   Poista
  3. Hei kiitti kun ilmotit, tarkistin asian meilistä ja olin näemmä lukenut väärin, se todella on 2015 eikä 15. Nyt asia on korjattu! :)

   Poista
 4. Onpa kiva, että ujommatkin pääsee nyt hyvin joogailemaan ja vieläpä milloin itse haluaa! :)

  VastaaPoista