lauantai 3. lokakuuta 2015

Batmanin paluu

Päätin eilen illalla hetken mielijohteesta pistää Viktorille päälle Batman-paidan, jonka ostin keväällä. Paita ei ole ollut montaakaan kertaa päällä, ensimmäisen kerran jälkeen se oli Viktorilla parilla (pika)valjastelukerralla.

IMG_2337

Viktor on tietysti kasvanut sittemmin ja paita on nyt tiukempi päällä, mikä on todennäköisesti syy sille ettei Viktor tykännyt paidasta enää ollenkaan. Annetaan kuvien puhua puolestaan:

IMG_2335
IMG_2331
IMG_2330

Poika yritti kovasti venkoilla paitaa pois päältään siinä kuitenkaan onnistumatta. En kyllä antanut paidan olla kauaa päällä, alle viisi minuuttia vain. Ei varmaankaan tule tämän jälkeen tuota paitaa pidettyä, mutten kyllä raaski sitä laittaa eteenpäinkään, se on niin hieno.

Ensimmäisessä kuvassa Viktor oli tuossa asennossa vähän aikaa kuin jäätyneenä, siis jalat tuolla lailla ylös ja hajallaan ja samalla se tuijotti mua. Varmaan kiva kun toinen ei tykkää yhtään ja äiskä vaan räkättää vieressä ja ottaa kuvia.. :D Hugo oli ihan ihmeissään kun Viktor pyöri lattialla kuin väkkärä, ja kun Hugo yritti mennä tutkimaan niin Viktor sohi Hugoa tassuilla.

 photo separator_zps3c2a8047.png

Melkein tekisi mieli laittaa paita Viktorin päälle tänäänkin, kun se on ollut niin rasittava. En voi käsittää miten kissa voi olla vuoron perään niin ihana ja niin ärsyttävä! Herättiin tänään vähän ennen kuutta eikä sen jälkeen enää nukuttu, Viktor piti siitä huolen huutamalla, riehumalla, kaapimalla makkarin ovea ja repimällä olkkarissa kaikkea mikä vain irti lähtee. Lopulta noustiin puoli  kahdeksan maissa, parin tunnin sängyssä hereillä pyörimisen jälkeen. En kuitenkaan antanut kissoille ruokaa (mitä ne tietysti olivat vailla) tällöin koska sehän olisi vain voimistanut tämänkaltaista toimintaa jatkossa, vaan odotin yhdeksään asti, koska viikonlopun aamiaiset on yleensä siihen aikaan meillä.

24 kommenttia:

 1. Harkitsemastasi "pakkopaitarangaistuksesta" tuli mieleeni, kuinka Unna tykkäsi joskus satunnaistestata, saisiko aamuöisellä remuamisella aikaistettua aamiaista. Otin tavoikseni suorittaa kynsienleikkuun laulannan perään. Sen jälkeen menin takaisin nukkumaan, enkä enää noussut ennen kelloa. Kissa meni hämilleen, lauloin pari surullista mou:ta olohuoneessa ja viihtyi hiljaa aamuun.

  En usko, että neutraaleilla hoitotoimenpiteillä "rankaisu" on sekään erityisen suositeltavaa minkään eläintenkoulutusopin mukaan, mutta tulipahan manikyyrit hoidettua, enkä ainakaan sortunut antamaan ruokaa tai leikkimään keskellä yötä... Tällä hetkellä yöriekkuminen on unohduksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tämänaamuinen episodi johtui todennäköisesti siitä, että mies oli herännyt silloin ennen kuutta sohvalla ja tullut nukkumaan, ja mä heräsin siihen ja sanoin muutaman sanan -> kisut luuli että herätään. Normaalisti ongelmaa ei siis ole. Tällä viikolla ollaan myös aina herätty kuuden aikaan, joten tottakai ne innostui senkin takia.

   Ja tosiaan en kyllä ite usko negatiiviseen vahvistukseen koulutuksessa, mutta onneksi meillä tämän asian suhteen ole koulutettavaa, kun sinällään ongelmaa ei ole näitä yksittäisiä poikkeuksia lukuunotaamatta. Ois vaan itselle tullut parempi mieli jos toinen olisi ollut surkeana paita päällä, kun ärsytti huonot yöunet niin paljon. :D

   Poista
  2. Selvähän se, että silloin herätään, jos yksikin ihminen liikahtaa ja puhuu sanankin! :D

   Tarkennettakoon, etten suinkaan uskonut Viktorin joutuvan tästä kuritushuoneelle :) Toivottavasti en kommentissani vaikuttanut sydämettömältä kissojen kurittajalta, vaikka sanamuotoni olivat arveluttavia. Unna ei inhoa hoitotoimenpiteitä, mutta ne olivat kissasta selvästi "väärä" reaktio rämpytykseen (vrt. aina kun tilaat kahvia, saat postimerkkejä). Normaalioloissa pyrin huomiotta jättämiseen aina herätyskellon sointiin saakka ellei talo ole tulessa tms.

   Poista
  3. Ymmärsin kyllä, en ottanut sun kommenttia tuolla tavalla ollenkaan! :)

   Poista
 2. Haha Hugo kahtoo, että mitä se räpiköi niinku kuivalla maalla. :D Meillä pitää olla jokaikinen yö kuivausteline ulko-oven edessä, koska muuten Simba raapii sitä koko ajan. Ihan ku ei riittäis, että suojataan siltä sänky niin mitä seuraavaksi? :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei oikeen voida mitään jos Viktor rämpyttää meidän makkarin (liuku)ovea (joka on teljetty kiinni laatikolla), koska se jotenkin saa meidän vaatehuoneen oven rämisemään samalla myös. :D Ja meillä on muutenkin kaikki ylimääräinen kama kissoilta piilossa, mutta tänä aamunakin Viktor oli keksinyt että tietokoneen näppäimistössä on jotain tutkimisen arvosta ja kaiveli sitä..

   Poista
  2. Kyllä minäkin ymmärtäisin, jos nuorimmainen aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta jotenkin se on tämä Simba joka on yhtäkkiä alkanu semmoseksi eläjäksi ettei kukaan saa nukkua. Se saattaa yöllä tulla sänkyynki huutamaan. Vuosi sitten se oli ihan tavallinen, että mikähän lie. :D Tuomokin sano, että alkaa tykkäämään Felixistä enemmän. :D Mut jos siis joku näitä kommentteja lukee, niin kyllä ymmärrän et kissat on yöeläjiä vaan pakko vähän mussuttaa. :D

   Poista
  3. Vaikka kissat onkin yöeläjiä, niin ei mun mielestä pitäisi jatkuvasti joutua valvomaan kissan takia yöllä, kyllä kissan pitää silloin rauhoittua kun ihmiset nukkuu, ainakin jollain tasolla. :D

   Poista
 3. Voi Viktoria :D Veikä kyllä tuo paita! harmi, kun ei ole enää niin mukava päällä.
  Eiköhän tuo riehuminen vielä rauhoitu ajan myötä, vaikka ärsyttävää se kyllä on, kun heräilee pitkin aamua viikonloppunakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ootellut sitä rauhoittumista, mutta sitä ei vaan näytä tapahtuvan. Oon jo melkein hyväksynyt sen, että Viktor riehuu vielä varmaan kymmenen vuotiaanakin. :D

   Poista
 4. Kiinnostuneitä olisi kyllä paidan ostoon, jos harkitset kuitenkin sen myymistä. ;) Minkä painoinen Viktor on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan ole vielä aikomusta myydä, ei sitä ikinä tiedä jos sille tulee jotain käyttöä! :D Viktor painaa 3,3kg.

   Poista
 5. Tuohan näyttää vallan sopivan kokoiselta. Viktor ei vaan tajuuuuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiseltään katsottuna se näyttää sopivalta, mutta tuosta ihan etujalkojen kohdalta se on tiukka, ja tassunreiät on myös aika ahtaat.

   Poista
 6. Kiva paita! Pian alkaa Maxillakin ulkoiluvaatteiden käyttö, se kun palelee ulkona heti kun menee miinuksen puolelle (mutta ulos on silti päästävä). Ekoja kertoja taas varmaan vähän "neuvotellaan", mutta kun se hoksaa miten kiva on ulkoilla kun ei palella, niin taas annetaan pukea (toivottavasti). - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan sen verran vilukissoja etten vie Viktoria enää kyllä ulos, seuraavan kerran sitten ensi talvena. Ellen sitten satu hankkimaan jotain kunnon villapaitaa, saa nähdä! Jadea sen sijaan raaskii viedä hiemna kylmemmälläkin ulos, tosin sille en kyllä mitään vaatteita laita. :D

   Poista
 7. Ihana Viktor! :D Hugon ilme on kuvissa huvittavan kiukkuinen. Mä tunnen sun tuskan ihan täysin, nuo pennut osaavat kyllä olla välillä niin rasittavia. Tomu vei taas pentukuumeen muutamaksi vuodeksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että Viktor tulee olemaan varmaan koko elämänsä tollanen höseltäjä.. :D Jade oli ihanan kiltti pentu, se ei tehnyt mitään rasittavia asioita. Hugo tulikin meille about saman ikäisenä kuin Viktor on nyt. Se oli kanssa aika rasittava, mutta Viktor vetää siitä kyllä paljon, PALJON pidemmän korren!

   Poista
 8. Ihanat kuvat kiemurtelevasta Viktorista. Toivottavasti poitsu ees vähän rauhottuu kun ikää tulee, mutta eihän ne kaikki rauhotu ja siihenkin on hyvä tietty varautua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että vähänä aikaan se rauhottuminen ei oo ainakaan tulossa.. :D

   Poista
 9. Voi Viktoria! :D Tuohan olisi ihana paita. Mun pitäisi hommata Damonille talven valjasteluita varten villapaita, mutta tommonella pärjäis näin syksyllä tosi hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan itsekin alkaa katsella villapaitoja kylmempiä kelejä varten!

   Poista
 10. Ei apua, kuinka kauan hekotin noille kahdelle vikalle kuvalle :--D Etenkin Hugon ilme, kun se ihmettelee vieressä että mitä toi taas tekee : D

  Vähän samanlaiselta näytti kyllä meillä, kun laitettiin kissalle ekoja kertoja valjaat päälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo oli kyllä aika ihmeissään, että minkä ihmeen kohtauksen se riiviö sai tällä kertaa.. :D

   Poista