perjantai 23. lokakuuta 2015

Blogin tarina

Viiksikarvan varassa -blogista tuli haaste kertoa meidän blogin tarina. Kiitos haasteesta!

IMG_2496

Jade aloitti blogikissan uransa jo vuonna 2010. Silloin perustin ensimmäisen blogini, joka käsitteli pääasiassa kynsitaidetta, mutta säännöllisesti päivittelin myös kissajuttuja. Nykyään blogi on säädetty yksityiseksi. Kesäkuussa 2013 perustin kissoille ihan oman blogin kun kynsi-innostus alkoi hiipumaan, mutta bloggaamis-intoa löytyi vielä reilusti. Vähitellen Bloggerin lukulistakin alkoi muuttua entistä enemmän kissablogipainotteisemmaksi ja kynsiblogit saivat väistyä niiden tieltä. Eli meidän blogin taustalla ei tuon ihmeempää tarinaa ole. Tuntuu että monet muut on kirjoittanut tosi mielenkiintoisia tarinoita blogin alkutaipaleesta (ja vähän bloggaamisesta muutenkin), mutta mulle ei tuu oikeen mieleen mitään ihmeellistä.

 photo separator_zps3c2a8047.png

Moni kissablogi on jo varmaan tainnut saadakin haasteen, joten heitän haasteen vain ystävälleni Mellalle Like it. Love it! -blogista!

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.

P.S. Viikonlopun näyttelystä on tulossa livestream, ja sitä pääsee katselemaan tästä linkistä! Lähetys alkaa huomenna noin klo. 10:45 Suomen aikaa. Itse ajattelin viettää viikonloppuni streamia katsellen, eihän sitä tiedä jos siellä sattuisi oma pentunen näkymään!

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! :3 Mulla olis kaks muutakin toteutettavan, mutta jospa mä jotenki yritän vaikka samaan änkee kaikki. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Toivottavasti sun blogin tarina on kiinnostavampi kun tää mun.. :D

   Poista
 2. Tuntuu hassulta muistella sitä aikaa kun kisuillasi ei ollut vielä omaa blogia. Aloin toisen blogin aikaan lukemaan teidän kisujen elämästä, mutta mielessäni harmittelin kun blogissa oli myös paljon kynsijuttuja mikä taasen ei minua kiinnostanut. Seurasin blogia pitkähkön aikaa anonyymina ja taisin liittyä lukijaksi juuri niihin aikoihin kun perustitkin kisuille oman blogin. :D Blogi täynnä pelkkiä mahtavia kisujuttuja, ai ai ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo toisen blogin aika alkaa tuntua itsellenikin aika kaukaiselta! :D

   Poista