keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Hermolomaa

Viktor lähti tänään kohti Ruotsia ja viikonloppuna koittavaa FIFé World Showta. Aika haikeahan se lähdön hetki oli, varsinkin kun Viktor alkoi huutamaan tuttuun tapaansa kun joutui autoon. Tiedän kuitenkin, että Viktor on matkalla hyvissä käsissä! Viktor lähti siis matkaan ystäväni Sanna-Leenan kanssa, joka lupasi kirjoitella pientä matkakertomustakin blogia varten.

IMG_2057

Viktor tulee reissultaan vasta ensi viikon tiistaina takaisin. Siihen asti Jade, Hugo ja me ihmiset saadaan siis hengähtää ilman, että koko ajan on menossa jotain hössötystä ja riiviöintiä Viktorin toimesta, haha. Hugo muuttui heti tänä iltana todella hellyydenkipeäksi, se haluaisi olla mun sylissä halimassa koko ajan ja pusujakin saan jatkuvalla syötöllä. Hugo on muutenkin paljon reippaamman oloinen, mikä on mun mielestä hieman outoa!

IMG_1679
IMG_2624

Hugosta puheen ollen, se on tainnut taas tehdä parit merkkailut. En ole ihan satavarma onko kyseessä Hugo, mutta kaksi pissalätäkköä on löytynyt peilipöydältä samasta kohtaa eilen ja toissapäivänä. Eilen koko makkari haisi ihan käsittämättömän kollille, huhhuh! En kuitenkaan vielä valita, mieluummin se peilipöytä kuin sänky tai sohva, joita on paljon hankalampi saada puhtaaksi ja hajuttomaksi.

Laitoin muuten arvontapostaukseen vähän lisävinkkiä siihen kysymykseen liittyen, kun niin moni on siihen vastannut jo väärin (about puolet). Hugon sivulta löytyy pentueiden syntymäajat, ja niiden perusteella löytää postaukset, jos ei jaksa pennut-tunnisteella olevia postauksia selata tarpeeksi pitkälle.. Luulin valinneeni ihan helpon kysymyksen, mutta en sitten ilmeisesti! :D

19 kommenttia:

 1. Mä rupesin miettimään, että mikä mahtaa sitten olla Sanna-Leenan väri blogissa, kun kerran kissoillakin on omat värit, millä puhuvat.
  Ihan olennaisimpaan asiaan keskityin taas.

  Mä pidän peukkuja Viktorille, että tulis menestystä ww-näyttelyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! Ajattelin ensin että kirjoittaisin pienen intron postauksen alkuun itse, ja sitten erottaisin Sanna-Leenan tekstin vähän erilleen.. Mutta pitääpä miettiä, jos laittaisinkin eri värillä!

   Poista
 2. Sieltä lähti kolmas ja tänne tulee kolmas... :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja molemmilla kyseessä vain väliaikainen tilanne, tosin sulla ei oo tiedossa tarkkaa kestoa. :D

   Poista
 3. Jade varmaan huokaisee syvään kun saa vähän aikaa olla pikku villikolta rauhassa, mutta veikkaan, että lopulta ikävä Jadellekin vielä tulee kun ei ole kukaan häiriköimässä. :)
  Toivottavasti Viktorin reissu menee hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiiä tuleeko Jadelle ikävä ollenkaan.. :D Mulle tulee kyllä ikävä tota takiais-Hugoa, se varmasti muuttuu Viktorin tulon jälkeen taas "normaaliksi" (Hugo oli takiainen ennen Viktorin tuloa, mutta jokin Viktorissa saa Hugon käyttäytymään etäisesti mua kohtaan.. :/).

   Poista
 4. Viktorille tsemppiä näyttelyyn ja aikuisille kissoille mukavaa hermolomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä miten poika pärjää! Ihmisille tämä on myös hermoloma. Ei tarvii koko ajan olla komentamassa että älä tee sitä, älä tee tota.. :D

   Poista
 5. Tsemppiä Viktorille näyttelyyn! Meilläkin me ihmiset ja Kiira kaivattaisiin kyllä välillä pentulomaa, pitäisiköhän lähettää pojat johonkin hoitoon hetkeksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä on jo seuraava hermoloma tiedossa, tosin se tulee olemaan vain päivän mittainen, mutta kyllä Jade ja Hugo varmaan senkin käyttää tehokkaasti hyväkseen, haha!

   Poista
 6. Meiän kissoilla on kans ihan selvästi havaittavissa käyttäytymismuutoksia, jos ne erotetaan toisistaan joksikin aikaa toisistaan ja/tai koirasta. En osaa sen tarkemmin tarkentaa, että millä kaikilla tavoilla, kun ovat olleet taas pidemmän aikaa erottamattomina, mut aina sen silloin tällöin huomaa. Luonteet eivät sovi keskenään kovin hyvin yhteen, joten kai siinä on se, että kun "häiriötekijä" on poissa, pääsee se oikea luonne paremmin valloilleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis meidän Hugohan oli tämmöinen ennen Viktorin tuloa, eli käytännössä se nyt muuttui takaisin omaksi itsekseen..

   Poista
 7. TOSIAANKIN! Riiviön voisi lähettää pitkälle matkalle, ihan toiseen maahan... hmm, nyt Ilona mietintämyssy päähän: miten tämä toteutetaan yhdessä toisessa osoitteessa?

  VastaaPoista
 8. Voiiiii, onpa Viktor kauan pois! Olikos nuo WS't semmosia, mitkä on nähtävissä livenä netistä? Oisi hurjan kivaa katsoa näkyykö pikku-Viktoria!! :)

  Nautiskeluhetkiä Hugolle ja Jadelle! Aika erikoista tosiaan miten Hugoon tuli noin iso muutos, mutta toivottavasti se jatkuu sittenkin kun Viktor tulee taas kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän kauemmin kuin oletin, mutta ei huoleta ollenkaan, kun Viktor tulee niin hyvin toimeen vieraampienkin ihmisten kanssa. :) En tiedä tuleeko tapahtumasta livestreamia, olisi kyllä siistiä jos tulisi!

   Mä jotenkin veikkaan ettei jatku, kun tosiaan Hugo oli ennen Viktorin tuloa tämmöinen, ja jokin Viktorissa saa sen muuttumaan.. :/ Laitoin kyllä aika nopeasti Viktorin tulon jälkeen merkille, että Hugon koko perusolemus muuttui, en osaa oikein selittää sitä kunnolla mutta selvä muutos se todellakin oli. Toisaalta se kyllä tykkää Viktorista kovasti, mutta olisiko se jotain "kollin stressiä", aluksi siksi koska Hugo luuli että Viktor on sen tyttöystävä ja myöhemmin koska kokee toisen kollin kilpailijana, hmm..

   Poista
  2. Juuri luin että ainakin paneelista olisi tulossa lähetys! Pitää laittaa sitten tietoa blogiin viikonloppuna, kun tiedän että tuleeko Viktoria paneelissa näkymään.

   Poista
 9. Toivottavasti Viktorin reissu menee hyvin! :) Hellyyspuuskat on ihania. Merkkailut ei. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän asti reissu on sujunut oikein hyvin, ja uskon loppumatkankin menevän mutkattomasti. :)

   Poista