maanantai 12. lokakuuta 2015

Näyttelytuliaisia

IMG_2556

Mistähän hyvästä näyttelytuliaisina saa ison kassillisen Primacat-muonaa? No Best in Show -voitosta tietysti! Viktor pokkasi sunnuntaina siis toisen BIS-voittonsa saaden tällä kertaa kaikkien tuomareiden (+tuomarioppilaan) äänet, eli päätös oli yksimielinen. Viktorilla oli kaksi vastustajaa.

Meillä oli tuomarina Juan José Martinez Vizcaino. Arvostelussa oli semmoinen olo, ettei tuomari nyt ihan niin hullaantunut Viktorista (kehui toki), kun edellisissä näyttelyissä oli tottunut siihen, että Viktor sai huimat kehut osakseen. Tuomarin parhaan valinnoissa tuomari sitten suitsutti Viktoria vähän enemmän. TP-valinnassa oli vastassa bengali, ja valinta oli kuulemma tosi tiukka, mutta lopulta tuomari tosiaan päätyi Viktoriin. Tuomarin pöydällä Viktor oli vähän levottomampi kuin yleensä, vitsailin että johtuukohan miestuomarista, ehkäpä Viktor tykkää hurmata enemmän naistuomareita.. ;D

Ennen arvostelujen alkamista käytiin näyttämässä Viktoria Marie Westerlundille, joka oli Viktorin tuomarina viime näyttelyssä ja joka tykkäsi Viktorista kovasti. Hän mainitsi taas korvakarvoista, ja meidän oli tarkoitus trimmata ne paikan päällä kun oli kokeneempia korvakarvatrimmaajia paikalla, mutta ei sitten ehditty. Eipä korvakarvat kuitenkaan menestystä näyttäneet haittaavan!

IMG_2562
Viktor suosittelee kuivattuja kokonaisia katkarapuherkkuja!
IMG_2552
Viktor suosittelee myös paperipussia! :D

En ottanut koko näyttelyn aikana yhtä ainoatakaan kuvaa, en edes ottanut kameraa käteen repun pohjalta. Kun tulin näyttelypaikalle panin heti merkille, että tämäpäs ei olekaan perinteinen hallimainen näyttelypaikka, joten olisin voinut ottaa salamalla kuvia, jolloin kuvat olisivat onnistuneet paljon paremmin ja vähemmällä vaivalla kuin normaalisti kissanäyttelykuvia hallissa ottaessani. Salaman olin siis tietysti jättänyt kotiin. Alkoi ketuttamaan sen verran, ettei tehnyt mieli kuvata ollenkaan. Saatte siis tyytyä näihin kotona pikaisesti sunnuntai-iltana otettuihin räpsyihin!

IMG_2576
Loppuilta meni pojilla painiessa ja nyrkkeillessä, Hugo oli niin hullaantunut Viktorin paluusta ja Viktor olisi vain halunnut nukkua.

Riiviön ollessa retkellä Jade ja Hugo saivat yhden rauhan päivän. Kesken näyttelypäivän sain whatsappissa mieheltä kuvan, jossa kaverukset yrittävät kuumeisesti pähkäillä miten Cosma-namiputken saa auki. Kuva on mun mielestä tosi hellyyttävä. :)


Parin viikon päästä koittaa taas muutama rauhan päivä, kun Viktor lähtee näyttelyreissulle Ruotsiin!

22 kommenttia:

 1. Hugo ja Jade laitoitte viisaat päänne selvästi yhteen että miten tämän putken saa auki! Onnistuiko? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo on aivot ja Jade on muskelit, haha! Mut tais se isi silti avittaa putken auki saamisessa.. ;D

   Poista
 2. Mekin otettiin just testiin nuita Prima Catin märkäruokia kanan maussa ja ainakin Felix tykkäsi. Simba ei välittänyt, mutta se muutenkin nirsoilee aina porukoiden luona niin kokeilen uudestaan kun päästään kämpille taas omaan rauhaan. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollu näitä ennenkin, kaikki kyllä tykkää!

   Poista
 3. Onnea menestyksestä!
  Martinez Vizcaino oli meillä ekassa näyttelyssä tuomarina ja tykkäsin kovasti, oli tosi varmat otteet ja osas hyvin ottaa sen huomioon, että meikäläinen oli ihan paniikissa. :)
  Ihana tuo Jaden ja Hugon yhteinen tuumintahetki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuomari oli ihan ok, mutta oon tykänny meidän edellisistä tuomareista eli Westerlundista ja Magdalena Kudrasta enemmän.

   Poista
 4. Olitte vissiin Salon näyttelyssä? Paljon onnea BIS:stä! Mäkin kävin siellä sunnuntaina pyörähtämässä, mutta aika loppui vähän kesken, ja jumituttiin parin tutun porukan kohdille :) Viimeksi näyttely oli Astrumissa järjestetty vähän erilailla, se oli varmasti kauppiaille parempi, mutta silloin happi loppui kesken alta aikayksikön, nyt oli paljon kivampi kierrellä ja katella kun pystyi hengittämään eikä ollut kuuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Salossa oltiin! Meidän häkki oli heti siinä missä häkkialue alkoi, kulmassa vasemmalla jossa oli paljon abyja rivissä. :)

   Poista
 5. Vau, onnea Viktor! Pitäisiköhän munkin viedä ipana näyttelyyn ihan vain noiden aikuisten kattien takia, etenkin Kiira voisi välillä kaivata Tomutonta päivää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin tykkään siitä ajatuksesta, että kun vien Viktorin näyttelyyn niin muut kissat saa hengähtää. Vähän niin kuin antaisin Hugolle ja Jadelle vapaapäivän. :D Tosin Hugo oli kyllä vähän huudellut Viktorin perään..

   Poista
 6. Hieno suoritus! Onnea paljon! :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut hienosta menestyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On kyllä aika huimaa, kaksi BISsiä peräjälkeen! :o

   Poista
 8. Huikeaa Viktor! Onnittelut superhienosta menestyksestä! Vaan kyllä on näyttänyt Hugolla ja Jadellakin olevan tosi kivaa keskenään kun nuoriso on ollut hurvittelemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vanhukset oli nauttineet kotona laatuajasta isin kanssa, Hugo oli jopa mennyt syliin asti, mitä se harvoin tekee!

   Poista
 9. "Hugon ja Jaden pitäis hommata itselleen tommonen kippurahäntäkaveri, niin kuin mulla on. Se saa auki kuulkaas kaikki purkit ja pussukat! Meillä on aina diili että jos mami unohtaa herkkuja takin taskuun, niin mä saan ne sieltä, ja Sora saa ne pois paketista. Siinä on vaan se huono puoli, että se ei vielä osaa jakaa niitä tasan. T. Inu"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kuullu kun äiskä on sanonu isille, että se haluis jonkun koira-asian.. Kuulemma mä voisin tykätäkin siitä, mutta vähän se kyllä epäilyttää. Onneksi se ei vielä oo sitä hankkimassa, vaan vasta haaveilee! T. Viktor

   Poista
 10. Suuret onnittellut!! Kaikilla äänillä, wau! :)

  Hugolla ja Jadella laatuaikaa kotosalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) "Vanhukset" sai tosiaan laatuaikaa, ensi viikolla sitten vähän useampi päivä!

   Poista