keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Neko-asioita

Voitin Like it. Love it! -blogin Neko-arvonnan ja sain arvontapalkinnon tänään kätösiini.

IMG_2459
Pussukka täynnä neko-asioita! (neko=kissa japaniksi) Kaikkia juttuja en kuvannut, mutta kurkkaapa ne täältä jos kiinnostaa!

IMG_2484
Tällainen kortti paketista löytyi. Jadekin oli sitä mieltä, että nätti on!

IMG_2463
Ääh, ota se pois!
IMG_2464
Pah, olkoon sitten..

Viktor sai ensimmäisenä solmion kaulaansa. Sitä ei oikein saanut säädettyä tarpeeksi kireälle abyn kapoiseen kaulaan, mutta kyllä se siinä silti pysyi, ei vaan aina niin suorassa.. Hugosta en saanut  hyvää kuvaa, pitää yrittää joku toinen kerta uudelleen!

IMG_2475
Kuvausrekvisiittana tietysti eräs kirja parhaasta kirjasarjasta! Pitää aina tasasin väliajoin ujuttaa blogiin näitä HP-juttuja, haha.. ;D

Sain myös kivoja kirjanmerkkitarroja! Mulla oli tämän tyylisiä myös joskus arvontapalkintona ja oli silloin tarkoitus tilata niitä myös itselleni kun ne näytti niin kivoilta, mutten sitten saanut aikaiseksi. Onneksi onni potkaisi ja voitin niitä nyt arvonnassa! Sain pari päivää sitten aloitettua Puoliverisen prinssin, (jumitin koko kesän lukien Liekehtivää pikaria ja Feeniksin kiltaa, koska mun lukuinto tuppaa häviämään kesäisin) ja ajattelin käyttää näitä kissakirjanmerkkitarroja siinä, sillä edellinen kirjanmerkki on jo aika kulahtanut:

IMG_2476

Viktor on jostain kumman syystä kovinkin kiinnostunut kirjanmerkistä, ja se on saanut sen pari kertaa varastettua. Poika on sitten piilossaan järsinyt kirjanmerkkiä niin, että siinä on reikiä ja repsottavia reunoja.

Kiitos Mella ihanasta paketista! En vieläkään voi uskoa että voitin, en oo koskaan voittanut arvonnassa! :)

8 kommenttia:

 1. Mmmmitä, mikä toi on Viktor mikä roikkuu sun kaulassa! Kauhistus. Onneks meidän ihminen ei ole vielä tajunnut alkaa hankkiin mulle mitään rekvisiittaa, oon komee näinkin!
  - Lalli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäpä löytyy vaikka mitä rekvisiittaa, ja kyllä Viktor tuohon solmioonkin aika nopeasti tottui (tosin ei se ollut sen kaulassa kuin viitisen minuuttia :D).

   Poista
 2. Onpa hieno palkinto! Onnittelut!

  VastaaPoista
 3. Onnea voitosta! Söpöjä kisutavaroita, eritoten kirjanmerkki tuitui ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjanmerkkejä löytyy muutamassa eri kuosissa, mutta tuo oranssi on mun lemppari! :)

   Poista