lauantai 17. lokakuuta 2015

Sinisten leikkihetki

Kuten kerroin viime postauksessa, Viktorilla ja Jadella oli yhteinen painimatsi, joka tapahtui oikein hyvässä hengessä normaaliin verrattuna. Jade myös oli tässä aloitteen tehneenä osapuolena vaikkei videossa siltä näytä, sillä en ehtinyt ottaa videota aivan alusta lähtien.


Yleensä Jade alkaa murisemaan ja huutamaan jos Viktor yrittää painia aloittaa, mutta nyt Jade oli ihan hiljaa. Viktor sen sijaan hurisi Jadelle. Videon lopussa Jade päätti että nyt hänelle riitti, mutta Viktor oli toista mieltä ja lähti neidin perään. Juurikin tuollainen perässä roikkuminen ja takaapäin yllättäminen ei ole Jaden mieleen ollenkaan, joten se juoksi piiloon keittiön pöydän alle tuoleille. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen että kaksikko pystyy leikkimään edes joskus ihan nätistikin. :)

Huomasitteko muuten, miten Jade melkein tumpsahti vesikuppiin? Perjantaina Jade nimittäin työnsi Viktorin vesikuppiin niska edellä, kun Jade hyppäsi pojan päälle samaan tapaan kuin videolla näkyi. Viktor oli vähän kummissaan, että miksi hän on yhtäkkiä ihan märkä! :D

20 kommenttia:

 1. Ketteryys vs massa ;) En tiedä kumpi voitti...

  VastaaPoista
 2. Jade näyttää niin isolta pikku-Viktoriin verrattuna! Ihana leikkituokio. :D

  VastaaPoista
 3. Häntä viuhtoi niin tiuhaan tahtiin että :D

  VastaaPoista
 4. Hauskan näköistä menoa kun neiti on poitsuun verrattuna niin ison näköinen. Ehkä parempikin juuri noin päin :D Kiva että Jadekin innostuu joskus lähtemään leikkiin mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katie just ellen mun Instagramista jonkin vanhan videoklipin, jossa Jade paini mini-Viktorin kanssa, kun poitsu oli meille juuri tullut.. Silloin sitä kokoeroa vasta olikin!

   Poista
 5. Leikkivätpä nätisti ja kiva, että Jade oli noin osallistuvana osapuolena, että ihan hyökkäilikin! :) Meillä Haiku aloittelee aika monesti Rakun kanssa painin, menee itse maahan makaamaan odottamaan Rakun hyökkäystä ja sitten kun Raku hyökkää, niin Haiku huutaa parin sekunnin päästä, että sitä ahistaa ja leikki on loppu ny. Joskus kun Raku perääntyy, niin Haiku haastaa sen uudelleen painiin ja taas sama lopputulos.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade tekee joskus sitä, että se hyökkää keskelle jos pojat painii keskenään. Sitten jompi kumpi pojista kiinnostuukin Jadesta, jolloin neiti muuttaakin mieltään ja huuto alkaa. :D En ymmärrä että miksi pitää mennä leikin keskelle jos sitä leikkiä ei sitten itse kestä, höpsö kissa!

   Poista
 6. Söpöset! Meillä Kiira ei ole vielä ikinä paininut Tomun kanssa (tai siis pentu on kyllä moneen kertaan yrittänyt painia, mutta ikinä se ei ole Kiirasta kivaa), eikä se oikeastaan muutenkaan paini yhtään, eikä sekään arvosta tuota takaapäin yllättämistä ja jahtaamista. Parina viime viikkona neiti on tosin ottanut muutaman leikkisän juoksuspurtin Tomun kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä vaikuttaa olevan aika samantyylistä menoa kuin meillä!

   Poista
 7. Kiva että Jadekin pääsee mukaan leikkimään :)

  VastaaPoista
 8. Ihana toi Jaden pomppu :D Viktor näyttää tosi pieneltä muhkean Jaden rinnalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaden hyökkäykset on kyllä hassuja, yleensä ne on just tollasia että toinen kaadetaan kunnolla selälleen. :D

   Poista
 9. Hmmm, meilläkin asuu yksi sininen, paininnan hetkellä huutava daami - värijohdannainen ominaisuus, siis? ;)

  Tosi kiva video !

  VastaaPoista