lauantai 31. lokakuuta 2015

Viktorin kotiutumisesta

Viktor kotiutui siis tiistaina. Hugo oli heti ihan innoissaan pojan paluusta, ja se hurisi sille koko ajan eikä päästänyt sitä silmistään hetkeksikään. Viktor aluksi nuohosi kaikki paikat läpi ja Hugo seurasi nenä kiinni Viktorin takapuolessa. Jade murisi kummallekin pojalle, vaikka ne olisivat vain katsoneet neitiin päin kämpän toisesta päästä.  Seuraavana päivänä tilanne kuitenkin normalisoitui. Viktor on kuitenkin yrittänyt tämän viikon aikana nousta Jaden niskaan useammin, mutta onneksi Jaden tassu vaikuttaa olevan jo aika hyvin vetreytynyt, että se pääsee ketterästi hyppäämään karkuun tarvittaessa!

IMG_2654

Viktor (ja kaikki muutkin osallistuneet kissat) sai näyttelystä Catit Desing Senses leikkiradan, johon poitsu tykästyi ikihyviksi. Vähän pelättiin että herättäisiin keskellä yötä siihen kun Viktor leikkii radalla, mutta onneksi niin ei ole käynyt.

IMG_2899
IMG_2901
IMG_2905
Olisi tehnyt mieli muokata tuo RC:n logo pois kuvista, mutta laiskuus iski.

Hugon ruokahalu katosi heti, kun Viktor tuli takaisin. Mulla on mennyt ihan totaalisen hermot tuohon touhuun. Mietin myös, että pitäisikö Hugon kanssa siirtyä joksikin aikaa ihan täysin (tai ainakin 2/3) teolliseen ruokaan, koska mulla ei vaan kertakaikkiaan ole jaksamista tuohon tappeluun. Annoin nimittäin tänään Primacatin tonnariruokaa, ja sen Hugo söi mielellään. Kaikki ruoka, joissa on "mausteita" eli ravintolisiä, ei mene alas, ja "maustamatonkin" ruoka kelpaa vaikeahkosti. Viktorinkin ruokahalu on ollut kehnompi.

Hiekkalaatikon suhteen ainakin jommalla kummalla meni vatsa heti löysälle. Hugolla on tullut  todistetusti ainakin yksi kova kakkonen Viktorin tulon jälkeen, ja yhdestä toisesta en ole varma kumman tuotos se oli. Hugon vatsa meni löysälle jo sunnuntaina, jolloin se alkoi mouruamaan kovasti, mikä antaa viitteitä siitä että hormonit on kyseessä. Olen kuitenkin antanut nyt parin päivän ajan pojille Boulardii Travel -nimistä hiivasienivalmistetta, joka on maitohappobakteerin kaltainen valmiste ihmispuolelta (vastaa Precosaa, joka on varmaankin tutumpi valmiste). Katsotaan, josko tästä kokeilusta olisi apua! Normaaleista probiooteista/prebiooteista ei nimittäin ole ollut hyötyä. Hugo tosin ei ole vielä paljoa syönyt valmistetta huonon ruokahalun vuoksi..

 photo separator_zps3c2a8047.png

Hyvää pyhäinpäivän jatkoa kaikille, ja tässä muistutus niille, jotka muistavat tänään ystävää:


Facebookista löytyy muuten kuva muumiokissasta, käy kurkkaamassa se täältä!

12 kommenttia:

 1. Mä oon muutaman kerran käyny siirtämässä leikkiradan suljettujen ovien taakse yöllä kun on meno alkanut olla liian äänekästä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor on kyllä leikkinyt sillä silloin kun ollaan menty nukkumaan, mutta ei se sitä kauaa ole jaksanut joten ei ole ollut sen suhtaan suurempaa ongelmaa onneksi! :)

   Poista
 2. Onpas kummallisia nuo poikien masujutut! Toivotaan että valmiste auttaa mahaongelmiin. Meilläkin tulee kokeiluun uusi mhb-valmiste, jos sillä saisi viimein Tomun vatsan tasaisen hyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Uskon että toinen kova kakkonen oli Viktorilta, koska se oli niin pieni ja eilen oli taas tullut toinen samanlainen. Ja Viktor on se joka on varmasti syönyt tuota Boulardii-valmistetta. Mielenkiinnolla seuraillaan tilannetta!

   Poista
 3. Meilläkin on vähän vastaava pallorata, mutta se täytyy piilottaa joka yö. Muuten kuuluu hirveä pauke aamuyöllä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olin ennen nähnyt näitä leikkiratoja, en uskonut että meillä tykättäisiin niistä ollenkaan. Kaikki kolme kuitenkin ihmettelivät sitä kiinnostuneina kun kasasin sen, mutta nyt Hugo ja Jade on jättänyt sen rauhaan kun Viktor on ominut lelun kokonaan itselleen! :D

   Poista
 4. Olipa kiva kun noita ratoja jaeltiin (eikä esim. ruokaa)! :) Meillä rata on kadottanut jo kauan sitten viehätysvoimansa, mutta kelpaa satunnaiseksi makoilupaikaksi. :D

  Kurjaa kun ruokahalu ja vessajutut meni heti huonommaksi, toivottavasti kastrointi onnistuu pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais siinä tulla pari pussia ruokaakin, mutta rata oli tosiaan kiva! :)

   Poista
 5. Kiva kuulla kokemuksia tuollaisesta radasta. Muutaman kerran olen miettinyt sellaisen ostoa meidän simskulle, mutta ajattelin että kiinnostaisikohan se tuota ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella, varsinkin sellaiselle kissalle joka tykkää palloista!

   Poista
 6. Ihania kisuja sulla! Sait uuden lukijan, t. toinen Sonja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tervetuloa vaan mukaan lukemaan meidän kissojen edesottamuksista. :)

   Poista