keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Voita liput Lemmikkimessuille!

Helsingin messukeskuksessa järjestetään 7.-8.11. Lemmikkimessut, joiden yhteydessä järjestetään myös TICA-kissanäyttely. Saimme FinTICAtilta pari lippupakettia arvottavaksi blogin lukijoille!FinTICAt on The International Cat Associationin eli TICAn jäsenyhdistys, samaan tapaan kuin Suomen Kissaliitto on FIFén jäsenyhdistys. TICA-näyttelyiden kulku eroaa jonkin verran FIFé-näyttelyistä. TICA-näyttelyissä on myös hauskana lisänä usein (vai joka kerta?) jokin teema, johon liittyy leikkimielinen kilpailu. Tällä kertaa näyttelyssä on teemana James Bond ja lauantaina järjestetään teeman mukainen kilpailu, jossa valitaan Bond-poikakissa ja -tyttökissa.

Näyttelyyn on muuten vielä aikaa ilmoittautua, viimeinen ilmoittautumispäivä on nimittäin 26.10. Ilmoittautua voi osoitteessa www.i-tica.com tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen show@finticat.net. Mä arvoin pitkään Viktorin ilmoittamista, kun kiinnostaisi kokeilla miten Viktor pärjäisi TICAssa. Olin jo melkein ilmoamassa Viktoria, kunnes päätin että ilmoan sittenkin TUROKiin. Pojalla olisi muuten niin monta näyttelyä lyhyen ajan sisään että päätin jättää TICAn toiseen kertaan.


Arvonnassa on kaksi kahden lipun pakettia, eli kaksi voittajaa, joista kumpikin saa lipun itselleen ja kaverilleen.

Osallistuminen tapahtuu allaolevalla Google formilla. Sinun tulee olla blogin julkinen lukija joko Bloggerin tai Bloglovinin kautta. Lisäksi vaadin sähköpostiosoitteen jättämistä (ei tule näkyviin mihinkään julkisesti). Ja jotta onnistuisin karsimaan edes osan arvontojen perässä juoksijoista joita ei tämä blogi kiinnosta pätkääkään, laitoin mukaan myös yhden kysymyksen, jolla testataan onko blogia luettu vai ei. Ja vaikkei nyt muistaisi vastausta, niin aika helposti sen blogista löytää! (Viktorin emolla ei muuten ole blogia..)

Osallistumisaikaa on 27.10. kello 15 asti!


5 kommenttia:

 1. Selasin kaikki postaukset läpi kunnes Viktorin emon nimi löytyi! :D Huh, oli raskasta, mutta varmasti tämän arvoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa sivussa on kyllä noi tunnisteet, niiden avulla ei kestä kauaa että löytyy.. Mutta siis kyseessä EI ole Viktorin emo..

   Poista
 2. Ootko siis tulossa minkään kissan kanssa näyttelyyn? Mä ilmoitin Jehun (aby) just tänään sunnuntaille. Liput meillä onkin jo toista kautta plakkarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei käy kuin Viktor näyttelyissä, joten en ole tulossa kissan kanssa, kameran kanssa ajattelin kuitenkin messuilla käväistä!

   Poista