perjantai 6. marraskuuta 2015

Hugo kertoo

IMG_2676
hugokolli

Mä pissin eilen illalla pyykkikoriin, jossa oli isin paita. Äiskä ei oikein ymmärrä miksi tein sen, enkä mäkään osaa selittää. Musta vaan tuntui siltä.

Makkarissa oli minä, äiskä ja Jade, ja ovi oli kiinni. Ensin oltiin siellä äiskän kanssa kahdestaan ja se yritti leikittää mua, mutta kun mä en oikeen innostunu niin sitten se avas oven ja päästi Jaden myös. Jade innostui huiskasta kovasti ja pomppi sängyllä hurjana. Yhden kerran Jade pomppasi sängyllä niin, että se melkein tippui mun päälle, kun mä olin lattialla kattelemassa. Poika huusi samalla oven takana kovaan ääneen.

Ehkä mun pää meni vähän pyörälle tästä kaikesta, ja päätin sitten merkata sen paidan, koska se haisi isin hielle ja Jadelle. Äiskä ja isi on tehnyt tyhjään pyykkikoriin pesän Jadelle, jossa se nukkuu usein yöllä. Ehkä mä protestoin, kun en ite voi nukkua siellä yötä?

Tai onko sille oltava joku syy, sovitaanko että se on vaan semmonen kollipoikien juttu, joka on ihan okei?

T. Hugo

P.S. Tuossa yhdessä kuvassa näkyy se pyykkikori, se on vihreä!

P.P.S. Isin reaktio, kun äiskä kertoi mun tekosista: "Jes, vähän siistiä. Polta se paita." Eikös toi oo jo vähän liioittelua?

16 kommenttia:

 1. Kyllä se tais olla ihan vain kollipoikien juttuja, joten ei aihetta enempään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se sitten myös ihan hyvä asia? Kun tuntuu siltä ettei ihmiset oikein arvosta noita pissimisiä.. T. Hugo

   Poista
 2. No mutta Hugo, oletpas sinä arvoituksellinen :D Sinulla on selvästi salaisuus - Max

  VastaaPoista
 3. Jeeeees, Hugo, sä oot löytämässä merkkailun ilot! Mä käyn vaan tyhjässä puhtaanpyykinkorissa, mutta ei siitäkään kyl kukaan muu tykkää ku minä... Niit muita mun lempparipaikkoja en viiti tässä luetella... :D
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko sulla Pena heittää jotain vinkkejä? Mä oon kokeillu pyykkikorin lisäks jo äiskän paitaa ja peilipöytää, mut oisko vielä jotain muita hyviä paikkoja? T. Hugo

   Äiskä kommentoi: Jos Pena vastaa niin vinkkejä ei kerrota Hugolle. :D

   Poista
 4. "Polta se paita" :'D Ahahah, eikä.... :D

  VastaaPoista
 5. Jopas se söpöilee tuossa ensimmäisessä otoksessa :D

  VastaaPoista
 6. Arvoisa Hugo. Isännälläsi lienee asenneongelma. Parfum de Hugo on laatutuote, jota ei nyt ainakaan pidä polttaa.

  Nolottaa kun ihmiseni pyyhkii nykyään takapuoltani laatikolla käynnin jälkeen. Alkaa kuulemma haista kolli kun tarpeeksi monta kertaa olen vessan jälkeen rojahtanut syliin saman kotipaidan päälle. En kuulemma siivoa itse takamustani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei onneksi haise vessakäyntien jälkeen samaan tapaan! Aika hyvin nuo osaavat pestä oman värkkinsä, ja välillä autetaan kaveria (varsinkin Hugo on kova avustamaan..) :D

   Poista
 7. Hugo voisi alkaa vaatekriitikoksi ja pissiä aina niiden vaatteiden päälle mistä ei tykkää? :D Vitsivitsi, älä ala Hugo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin vieläpä ostanu miehelle sen paidan, joten sitä ei todellakaan polteta! :D

   Poista
 8. Voi Hugo! Kissanpissa on kyllä pahimmillaan niin tiukasti kiinni että vaatteet pitäisikin polttaa että haju lähtee. Toivottavasti paidasta se haju kuitenkin lähtee polttamattakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma kyllä se paita ei haissu kyllä yhtään millekään.. Tai sitten mulla oli nenä tukossa. :D Mutta kun Hugo merkkaili keväällä mun paitaa (joka oli sillä hetkellä vieläpä päällä), niin se kyllä tuoksahti! Mutta hyvin lähti hajut irti, vaikka paita joutui odottelemaan pesuun pääsyä parisen päivää. :o

   Poista