lauantai 7. marraskuuta 2015

Lemmikkimessut 2015

Tänään käväisin pikaisesti Lemmikkimessuilla. Siellä tuli kuvailtua aika vähän, kun jäin vaan aina suustaki kiinni johonkin, ja sitten kello olikin jo sen verran että nälkä alkoi kurnimaan ja oli kiire muille asioille. Kissoista ei tullut otettua yhtäkään kuvaa tällä kertaa. Muitakin eläimiä kuvatessa tuntui, että olen jo edellisillä kerroilla saanut niistä kuvat, eikä se oikein inspiroinut kuvaamaan.

IMG_3058
Haluan.
IMG_3063
HALUAN!
IMG_3086
IMG_3029
Pienen pieni viljakäärmyli, ihana. ♥ Taisi odottaa pääsyä omaan kotiinsa!
IMG_3051
Parta-agama.
IMG_3046
En muista mikä, mutta jännä joka tapauksessa!
(Epeli kiipeili siis terran seinässä.)

En ostanut messuilta mitään. Melkein ostin yhden lelun, mutta pystyin puhumaan itseni siitä pois (=meillä on jo tarpeeksi vastaavanlaisia leluja). Sen sijaan kävin parilla eri pisteellä jutustelemassa tuotteista vähän pidempään. Ensinnäkin Biofarmin tuotteisiin kävin tutustumassa tarkemmin, kun meillä on vain muutamia heidän tuotteitaan töissä valikoimassa. 

Toinen oli sitten mulle ennestään aivan tuntematon Anicol. Kerroin blogissa vähän aikaa sitten ottaneeni testiin Boulardii Travel-valmisteen ripulin taltutukseen (viikon kuurin aikana Viktorin masu muuten pysyi täysin kunnossa ja Hugon vaihtelevasti, kuurin loputtua Viktor meni heti löysälle -> tehoa on!). Tämä on siis ihmispuolen tuote, kun en tiennyt että eläimille löytyisi vastaava tuote Anicolin valikoimasta nimellä Boulardii for animals. Tuote on jauhemainen mikä on mainio juttu, sillä tablettien murskaamisessa on aina oma vaivansa. Lisäksi Anicolilta löytyy kiinnostava maitohappobakteerituote jauhemaisena, tosin purkki oli aika iso, 4 kuukauden annos päivittäin annettuna. Muistelen että molempien yhteishinta olisi ollut messutarjouksena 60-70 euroa, eli aika hintavista tuotteista on kyse (Boulardii 10 pussin paketti oli yksinään 25e). Boulardii on kuulemma kuitenkin voimakkaampi kuin ihmispuolen tuotteet.

Iltapäivällä oli sitten kissoillekin vähän tapahtumaa tiedossa, nimittäin Tassulinnasta saapui meille vieras! Siitä saatte varmasti lukea enemmän myöhemmin Tassulinnan blogista.

12 kommenttia:

 1. Oli kiva käydä teillä :) Kuvia tulee sitten joskus ;)

  VastaaPoista
 2. Upeita koiruleita ja herppejä! Lasissa seikkaileva lisko on harjasgekko.Se on yksi suosikkilajeistani ja yhdessä vaiheessa olin semmoista kovasti ottamassa, mutta todennäköisesti pitäydyn tulevaisuudessakin vain näissä nykyisissä lajeissa. :)

  Onnittelut kun selvisit messuilta ilman ostoksia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietinkin että joku gekko se varmaan oli! Aika harvoin messuilta selviää ilman ostoksia, saan siis olla ylpeä itsestäni. :D

   Poista
 3. Jaa, multa on taas mennyt tällaisten messujen olemassaolo täysin ohi. :D Ehkä ihan hyvä, koska palkka tulee vasta kuun puolivälissä, heh. Tuo viimeisen kuvan otus on muuten harjasgekko, mulla oli niitä kolme vielä pari vuotta sitten, kun asuin äidin luona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten oot voinu olla huomaamatta messujen olemassaoloa, tuntuu että sinne arvottiin lippuja vähän joka kissablogissa.. :D

   Poista
 4. Oli loistavat messut, vähän liikaa ihmisiä vaan. Täällä arvotut liput pääsivät hyvään käyttöön, kiitos niistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin kelpais jos ois vähän vähemmän ihmisiä. Messuilla vaan tuppaa aina olemaan tota populaa.. :D

   Poista
 5. Kuulostipa kivalta, olisipa päässyt paikalle! Kun sais joskus tänne "ylemmäs Suomeenkin" vastaavia niin että niihin tulis vielä ihmisiäkin :D Ja mä tiän, mäkin haluun - upeita koiria ekoissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän siinä onkin että tämmöset isommat tapahtumat keskittyy tänne etelään. Ai sieltä löytyy kans yks vinttikoiraintoilija! :)

   Poista
 6. Ohhoh, messut ilman ostoksia on todellinen saavutus! Meillä on nyt testissä tuota Anicol 4legs -maitohappobakteeria, vaikeaa kyllä vielä sanoa auttaako se mitenkään vai ei. Boulardiita voisi myöskin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en raaskinu ostaa tota isoo pönikkää. Ja kun meillä on boulardii toiminut ihan hyvin jo annoksella puolikas kapseli per kissa, niin päätin etten vielä ota mitään muuta testiin..

   Poista