perjantai 20. marraskuuta 2015

Suuria ajatuksia

Tassulinnasta lähetettiin meille tällä viikolla postipaketti. Se sisälsi blogin nimeen sopivan kirjan.

IMG_3231
Tämmönen kirja me saatiin siltä kivalta tädiltä joka kävi meitä moikkaamassa vähän aika sit täällä meidän kotona! Mä haluun esitellä teille lukijoille yhden sivun, jotta saatte vähän vihiä siitä mitä tää kirja pitää sisällään:
IMG_3224

 photo separator_zps3c2a8047.png

Kirjakuvien oton yhteydessä nappasin Viktorista ja Jadesta yhteiskuvan, mikä on aika harvinaista. Pitää sekin siis nakata tähän samaan syssyyn blogiin:

IMG_3237
Pieni kisu ja iso kisu ♥

Tänään saapui postissa myös toinen paketti, joka sisälsi tilaamani joulukortit iFolorilta. Viime viikon Musti ja Mirri -käynnillä tarttui mukaan jouluinen rusettikaulus, jonka kanssa päätin hetken mielijohteesta ottaa joulukorttikuvat. Olen kyllä miettinyt parina edellisenä vuotena oman joulukortin tekemistä, mutten ole saanut hankittua rekvisiittaa tarpeeksi ajoissa. Maistiaisia kortista voitte käydä katsomassa blogin Facebook-sivulta! Muutamalle kortille pitäisi kyllä löytää vastaanottaja ja mietinkin sitten, että jos joku kissabloggaaja on tekemässä omista karvalapsistaan kortin ja on samassa tilanteessa, niin kiinnostaisiko joulukorttien vaihto? :)

10 kommenttia:

 1. Varmasti ihana tuo kirja! Meillä meinataan lähettää tänäkin jouluna joulukorttikuvat kisuista, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi edes miettiä niiden kuvien ottoa.. On niin hankalaa ja siihen tarvitsee assistentin joka ei ole koskaan kotona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pakotin miehen assistentiksi, mutta ei meillä mennyt kuvien ottoon kuin varmaan viisi minuuttia. :D Rekvisiitta oli tosin vain kissojen päällä, eli meillä ei ollut taustalla mitään, jolloin kissojen olisi pitänyt olla tietyssä kohtaa tms.

   Poista
 2. Laiskottelu on niin kivaa! Me halutaan kortti vaihtoon; saitteko meidän osoitteen samalla? Jos ette ole avanneet salaista kuorta voi siellä jo olla se meidän vaihdokki ;) - Pepsi, Max ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo taisi se siinä paketissa olla! Pitänee ehkä vielä tarkistaa se varmuuden vuoksi, sitten lähempänä.. :) En ole avannut vielä kuorta, mutta arvelinkin, että joulukortti sieltä paljastuu!

   Poista
 3. Teillä on nimikkokirja, hienoa! Siellä näyttää olevan syvällisiä totuuksia kuten kissojen kirjassa pitääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse asiassa meillä on kaksi nimikkokirjaa, sillä teetätin kesällä kuvakirjan, jonka nimesin blogin nimellä. :) Tämän postauksen kirjan syvälliset ajatukset ovat kyllä monet kissojen suuhun sopivia!

   Poista
 4. Kylläpä Jade näyttää mahtavalta pienen Viktorin vierellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niillä se parisen kiloo painoeroa kuitenkin! :D

   Poista
 5. Vaikuttaa kaikin puolin laadukkaalta kirjalta! Ihanaa kun saitte sen teille, sopii teille niin hyvin!! :D

  VastaaPoista