sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Viikonlopun touhuja

Viktor lähti varhain lauantaiaamuna kasvattajan matkaan kohti TUROKin kissanäyttelyä. Mä en päässyt tällä kertaa töiden takia.

IMG_3303

Viktorilla meni taas ihan kivasti näyttelyssä. Poika esitteli itsensä hyvin ja toi parhaat puolensa esiin. Tuomari tykkäsi kuulemma kovasti! Viktor on nyt siirtynyt avoimeen luokkaan, jossa sitä oli vastassa isoja poikia. Viktor sai ensimmäisen sertinsä ja pokasi värin parhaan mitalin, mutta TP-valinnoissa oli ollut tiukka kisa, johon Viktorin taival tällä kertaa päättyi. Kävikö kukaan muuten moikkailemassa Viktoria näyttelyssä?

IMG_3297

Kotiin Viktor saapui muistaakseni hieman ennen seitsemää. Hugo oli tietysti ihan ihmeissään, kuten tavallista. Sitten meille tulikin heti iso kasa vieraita, joita Viktor päätti alkaa viihdyttämään söpöydellään, eli lauantaipäivä oli kirjaimellisesti aamusta iltaan pelkkää viihdyttämistä. Viktor ei kuitenkaan näyttänyt väsyvän ollenkaan, se kun rakastaa olla huomion keskipisteenä!

IMG_3293
Hugon simmut näyttää erikoisen vihreiltä tässä! Ja muutenkin jotenkin maagisilta. Yleinen olemus sen sijaan on aika hölmö. :D

Hugo oli muuten yllättävän rentona, vaikka meillä oli useampi henkilö joita se ei ole koskaan tavannut, ja yleensä Hugo on todella arka uusien ihmisten ollessa kyseessä. Mietin että se voisi johtua siitä, että Hugolla ei riittänyt mielenkiintoa muulle kuin pojan pepun nuuhkimiselle.

IMG_3292
Torkkupojat.

Sunnuntai oli sitten varattu kissakuvaamiselle, jotta saadaan uutta ainesta Instagramiin ja blogiin piti valmistella marraskuun puhelinkuvista postaus. Sen näette huomenna. Siitä huolimatta muistettiin myös rentoilla. Katsottiin juuri porukalla leffaa, ensin Jade oli mun viekussa ja Viktor isin viekussa. Jade kyllästyi aika nopeasti, mutta Viktor rakastaa olla sohvalla viekussa, kun molemmat meistä ihmisistä on siinä. Ihana poika ♥ Jotain kuitenkin unohtui, nimittäin kissojen lihojen paloittelu oli tarkoitus tehdä sunnuntaina. Onneksi niillä ei ole kiire, pakkasessa on valmiita annoksia vielä useaksi päiväksi. :)

8 kommenttia:

 1. Näin Viktorin eilen tuomaripöydällä ja häkissä. On muuten luonnossa tummempi kuin kuvista voisi päätellä, hassua. Suloinen poika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä sitten muokkaan sen vaaleemmaksi kuvissa! :o Mutta tummuus on hyvästä, sen takia poitsu olikin värin paras. :)

   Poista
 2. Onnea Viktorille menestyksestä!
  Mä kävin kurkkimassa Viktoria ja seurasin sivusta myös arvostelun. Viktor oli niin lutunen siellä tuomarin pöydällä, ei selvästikään jännittänyt yhtään. Pieni hurmuripoika. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Viktor on kyllä luonnonlahjakkuus tuossa esiintymishommassa. ♥

   Poista
 3. Käytiin vartavasten katsomassa Viktoria ja trimmattuja korvia, joiden karvat olivat jo vissiin kasvaneet vähän takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en kyllä ainakaan niitä oo trimmannu, en jaksa vaivautuu kun oon siinä niin surkee. :D Mutta ei ne karvat oo vielä läheskään kokonaan kasvaneet täyteen mittaansa.

   Poista
 4. Menipä mahtavasti siellä isojen poikien joukossa, onnea!! ♥

  VastaaPoista