lauantai 26. joulukuuta 2015

Jouluretki

Tänään palattiin kissojen kanssa jouluretkeltä. Itse otin joulun rentoilun kannalta, mutta pojat ainakin veti onnessaan rallia kun oli omakotitalon isommat tilat käytössä! Kuvia tuli otettua todella vähän, kun tosiaan töllötin itse jatkuvasti sängyssä Netflixiä. Aina joku kissoista kuitenkin tuppasi änkemään viereen, eli yksin ei tarvinnut sentään olla! Jaden kanssa käytiin myös pikapikaa ulkona kerran, harmi vain kun ei ollut lunta.

IMG_3494
IMG_3473

Meillä ei muuten tänä vuonna ollut joulukuusta. Ei siis saatu selville, mitä Viktor olisi moisesta tykännyt. Mä vähän pelkäsin nimittäin, että Viktor olisi repinyt kaikki koristeet alas ja kaatanut puun..

Sitten pari ilmoitusluontoista asiaa heille, jotka eivät seuraa meitä Facebookissa:

1. Tehtiin jouluna ensimmäinen Periscope-liveähetys! Kannattaa seurailla meitä siellä, meidät löytää nimellä Kissankujeita. Katsotaan, jos keksittäisiin vaikka huomenna taas jotain kuvattavaa.. :)

2. Hugosta tuli neljättä ja viimeistä kertaa ylpeä isi! Helmi synnytti keskiviikkoaamuna neljä sinistä pentua, joista kolme on poikia ja yksi tyttö.

14 kommenttia:

 1. Valaisetko vähän tuota periscope lähetystä; miten sitä voi seurata (mitä vaatii, millä ohjelmalla, miten pääsee)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on semmonen puhelimeen ladattava ohjelma! Vaatii siis älypuhelimen. Muistaakseni tais olla että rekisteröityminen tehdään omalla puhelinnumerolla tai twitterillä.

   Poista
 2. Onnea Hugolle pentusista! :) Just sopivasti joululahjaksi pullahtivat maailmaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo on kovin ylpeä upeasta pentueesta! Vaan kohta varmaan hymy hyytyy, kun se nimeltä mainitsematon operaatio koittaa..

   Poista
 3. Ei ollut joulukuusta... :o
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vähän yllätyin, kyllä meillä aina ennen on ollut! :o

   Poista
 4. Oi, kunnon joulurallit! :D Onnea Hugo-isille! ♥

  VastaaPoista