perjantai 11. joulukuuta 2015

Natures:menu Country Hunter

Käydessämme Mustissa ja Mirrissä hakemassa täydennystä ruokakaappiin huomasin, että Natures:menulta on tullut uusi märkäruokasarja nimeltä Country Hunter. Tarkoituksenani oli ensin ottaa perinteistä Natures:menua lajitelmapakkaus, mutta päätinkin sitten että Hugo saakin kokeilla vaihteeksi tätä uutuutta.

IMG_3371
IMG_3374

Valittavana on neljä eri makua: kana,  ankka & fasaani, kana & hanhi sekä kalkkuna & kani. Hinnaltaan tämä uutuus on kalliimpaa kuin perinteinen Natures:menu, sillä pussi on pienempi (85g) ja hintaa on parikymmentä senttiä enemmän. Ruoka maistui pojalle mainiosti, kuten muutkin märkäruuat viime aikoina.

Hugo on siis ollut nyt märkäruokakuurilla, josko sille saataisiin enemmän läskiä luiden ympärille, se kun ei syö jos raakaruokaan laitetaan "mausteita" eli ravintolisiä. Vatsa pysyy märkäruualla normaalina, eli ripuli loppuu kuin seinään. Juuri pari viikkoa sitten kokeiltiin mennä takaisin raakaan ja lisäillä ruokaan ravintolisiä yksi kerrallaan, mutta heti meni löysälle. Eikun takaisin märkäruokaan, ja vatsa normalisoitui heti. Tarkoituksena on pikku hiljaa testailla mistä ripuli voisi johtua, kun vaikuttaa vahvasti siltä, että ruokavalio voisi olla syypää. Täytyy vielä sanoa että teollisella ruokavaliolla tuotosten haju on ihan hirvittävä. En ymmärrä, miten teollista syöttävät ihmiset jaksaa noita hajuja, hyh..

 photo separator_zps3c2a8047.png

Tällä viikolla blogissa on ollut vähän hiljaisempaa, kun oon onnistunut koukuttamaan itseni Netflixiin sen jälkeen kun luin Potterit viimein loppuun. Tuntuu toisaalta aika rentouttavalta ottaa etäisyyttä blogiin välillä. Eli älkää ihmetelkö, jos postauksia tuleekin nyt harvemmin!

P.S. Blogin 400. postaus!

10 kommenttia:

 1. Meilläkin odottaa keittiönpöydällä nuo, että pääsis testaamaan. Tai siis että kissat pääsis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti maistuu! Meillä maistui erinomaisesti, kuten suurin osa märkäruuista yleensäkin. :)

   Poista
 2. Ootko aatellu tarjota näitä kuvia sapuskafirman mainoskuviksi. Hyvällä hinnalla tietenki. :)
  Kaipa ne hajutkin kestää jos tietää, että kissan massu on paremmassa kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en oo, mut katotaan jos vaikka natures:menu huomais ja kysyis, niin voisin ehkä harkita.. ;D Natureahan tykkäs taannoin mun ottamista tuotekuvista ja ne pyysi saada ne, annoin ne kyllä ihan ilmaiseksi.. :D

   Joo kyllä niitä nyt sietää, pitää ehkä sitten kastroinnin jälkeen yrittää selvitellä tarkemmin tuota vatsaoireilua, kun Hugo on saanut kunnolla massaa.

   Poista
 3. Toivottavasti Hugolla paino nousisi ja ripuli loppuisi. Mutta ihanan värikkäitä ruokapusseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugolla on siis ripuli loppunut, mutta se alkaa heti jos vaihtaa sen raakaruokinnalle.

   Poista
 4. Täytynee kokeillakin näitäkin ruokia! Ainakin merkin namit uppoavat hyvin.

  VastaaPoista
 5. Tykkään kovasti, miten näissä on hyödynnetty monipuolisesti lintupuolta ja kania eikä olla menty isoihin eläimiin! :) Muuten voisivat täten elää tuotteen nimelle, jos niitä jokusta kasvimaailman tuotetta ei olisi mukana. :p Mutta kiva uutuus silti ja kauniit pakkaukset! Miekin tein löydön Mustissa ja Mirrissä vieraillessani ja kai se pitää käydä hakemassa, jätin sen mietintämyssyyn kun oli kuitenkin aika hintava eikä ole akuuttia tarvetta. :D

  Ihanaa, että Hugon massu voi hyvin! :) Onko painoa lähtenyt vielä kertymään? Hugollahan oli massu hyvänä Viktorin ollessa näyttelyreissulla, joten voisiko olla, että Hugo on yhdistänyt raa'an lihan stressiin ja masu reagoisi sen vuoksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään kovasti noista pakkauksista!

   Mulla ei oo vaakaa jolla punnita kissoja, joten en osaa sanoa. Ei silmämääräisesti ainakaan ole tullut painoa kummoisesti. Masu oli joo kunnossa kun Viktor oli Ruotsissa, joten tuo sun teoria on kyllä mahdollinen.

   Poista