keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Pipikissa

Arvaatteko jo, kenestä puhutaan? No Jadestapa tietysti!

IMG_2943

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Jadella alkoi ripuli. Sunnuntaina aamulla ja päivällä ripuli jatkui, ja käytiin kahteen kertaan peppupesulla neidin kanssa. Ruokahalu on ollut huono sunnuntaista asti, mutta jotain Jade on kuitenkin joka päivä syönyt. Jade on yleensä maistellut pari palaa ruokaa, mutta muuten sille kelpaa lähinnä Cosman namit, ja juuri äsken se ahmi melkein puolikkaan nakin. Tänään Jadella tuli aamulla kiinteä kakkonen, mutta myös pieni löysä kasa.

Soitin tänää Catvetiin ja varasin Jadelle huomiseksi ajan, koska joulun pyhät ovat kulman takana, enkä halua stressata koko lomaa (=neljä päivää, wohoo) ja riski joutua päivystykseen ei ole niin suuri jos saadaan hoito aloitettua jo nyt.

IMG_3410
Sanoiko joku eläinlääkäri..? O.O

27 kommenttia:

 1. Voi itku :-( No eipä sentään sattunut pitkien pyhien aikaan. Toivottavasti saatte avun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tää siltikään mun mielestä kovinkaan hyvä ajoitus ole, mutta olisi voinut olla pahempikin! Jade se kyllä osaa kehittää näitä ongelmia juuri "oikeaan" aikaan..

   Poista
 2. Voi Jadea! Voi kun paranisit pikaisesti, eli heti!! Sitä minä toivon.
  Ohu

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti tosiaan menisi pikaisesti ohi, niin ei tarvitsisi koko lomaa käyttää murehtimiseen ja kissan pepun pesuun..

   Poista
 4. No voi Jadea. Paranemisia tytölle. ♥ Toivottavasti kaikki kuitenkin on hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Jade onneksi kovinkaan kipeältä vaikuta. Sunnuntaina se oli vähän apea ja edelleen hieman ajoittain, mutta välillä se taas on tosi pirteäkin!

   Poista
 5. Voi pientä! Toivotaan, että on ohimenevä pipi. Sofi tässä mun sylissä lähettää paranemistassutuksia Jadelle.

  VastaaPoista
 6. Voi ei :( Mahavaivat on aina niin inhottavia, toivottavasti lääkäristä saisi jotain hoitoa tähän. Me saatiin joskus enteromicro pastaa sieltä ja se auttoi Ruffen pahimpina ripuli aikoina aika hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jadelle on yritetty antaa promaxia ja muitakin ripulilääkkeitä, mutta kun ei se syö kunnolla sellasta ruokaa minkä sekaan sitä vois laittaa eikä noita oikein saa kunnolla mun mielestä kissalle suoraan suuhun..

   Poista
  2. Ruffen mielestä se oli niin hyvää, että se oikein nuoli sitä siitä tuubin päästä :D No toivottavasti saisi sitten ruokahaluuttomuuteen jotakin. Paranemisia <3

   Poista
  3. Meillä annettiin Canikur Prota kun pennulla oli ripuli, oli kissojen mielestä niin hyvä makuista tahnaa ettei tarvinnut kummemmin kissalle syöttää, kun nuoli sen tuubista. Itseasiassa Ruska-emo kävi aina nuolemassa kyseisen aineen antamisen jälkeen pennun suupielet, olisi halunnut sekin osansa. ;)

   Toivottavasti Jaden ripuli helpottaa nopeasti!

   Poista
  4. Pitääpä kokeilla noita sitten seuraavalla kerralla, jos kerran maistuvat paremmalta! Saatiin eri tahnaa eläinlääkäristä tänään.

   Poista
 7. Paranemisia! Eiköhän se siitä helpota, kun pääsee moikkaamaan lääkäriä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä meillä on ollut eläinlääkärikäynnillä sellainen vaikutus, että johan alkaa vointi paranemaan heti, jos kyse vatsavaivoista. :D

   Poista
 8. Paranemista Jadelle! Me laitetaan Nemolle ja Kampulle esim.maitohappobakteerijauhe pieneen määrään kissojen maitoa☺ jugurtti/kermaviilikin vois toimia?tai kananmunan joukkoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo kissanmaitoa tai muita kokeillu.. Jos ei mee märkäruuan joukossa niin sitten ei minkään muunkaan, koska märkäruoka on Jaden ehdotonta herkkua!

   Poista
 9. Voi raukkaa :/ Pikaista paranemista Jadelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Jade ei kuitenkaan vaikuta kovinkaan kipeältä, sekin on jo jotain. :)

   Poista
 10. Löysin blogiin catmaxin perusteella ja nyt mietinnässä, mitä osia siihen kannattaisi tilata. Miten teillä on käytössä tuo vielä ja mikä on osoittautunut kaikken parhaimmaksi osaksi? Itse pidän laiskanlinnasta ja alunperin ajattelin jättää pilvilinnan hankkimatta. Kuitenkin nyt uudemman harkinnan pohjalta pakko ehkä uudelleen harkita asiaa vielä. Onko pilvilinnalla siis ollut paljon käyttöä teillä? Tuulenpesän ajattelin nyt jättää pois tilauksesta, ehkä joskus myöhemmin kuitenkin tilaan sen vielä.

  Jadelle myös paranemisia! Hieman tuntuu tyhmälle tälläiseen postaukseen nyt laittaa jotain catmax utelua... Huippu blogi kyllä ja jään ehdottomasti tulevana kissanomistaja seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkein mieleisin osa kissojen mielestä on ehdottomasti tuulenpesä! Suosittelen siis, ettet jätä sitä tilaamatta. Laiskanlinnaa ja pilvilinnaa käytetään aika lailla yhtä paljon, ehkä laiskanlinnaa vähän enemmän, koska oon laittanut sinne yhden kissojen pesän pehmusteeksi ja pilvilinnassa ei ole mitään.

   Ei haittaa! :) Jade arvostaa paranemistoivotuksia! Ja kiva että blogi on mieleinen. :)

   Poista
  2. Kiitos, pitänee tosiaan vielä siis harkita tuulenpesää ja sille pientä tasoa. Eiköhän kissojen suosituksiin voi luottaa, mitä kannattaa tilata! :)

   Poista
  3. Tuulenpesään tarvii semmosen ison tason muistaakseni!

   Poista