maanantai 14. joulukuuta 2015

Uutta kotiin

Viikonloppuna tehtiin retki Ikeaan, sillä oli jo korkea aika hankkia kotiin pari juttua. Ensinnäkin tv-tasoon piti hankkia upotettavat kaapit, jotta saadaan romuja piiloon. Tältä meidän olohuone näyttää nyt:

IMG_3420
IMG_3418

Oikeanpuolimmaisessa kolosessa ei ole kaappia, vaan kissojen lelujen säilytyksessä käytetty pesä. Tuohonkin koloon on kaappi hankittuna, mutta ennen kuin se siihen laitetaan, pitää miettiä ratkaisu ongelmaan, eli miten saadaan vedettyä töpselit irti seinästä tv-tason takaa. Tähän asti se on siis onnistunut aukinaisen kolosen kautta. Saattaa olla että laitetaan tuohon kaappi niin, että jätetään takaseinä siitä pois, jolloin kaapin avautuessa näkyvissä on seinän pistokkeet. Mua vähän karmii tämä väliaikainen järjestely, toivottavasti kissat ei revi pesää pois paikaltaan ja käy pureskelemassa/kusemassa johtoja ja polta siten koko kämppää..

Toisena juttuna oli säilytyslaatikoiden hankkiminen vaatehuoneeseen. Tämä mahdollistaa myös kissojen pääsyn vaatehuoneeseen, sillä vaatteet ovat laatikoiden ansiosta turvassa karvoilta. Varsinkin Jade saa tämän myötä hieman lisää tilaa yön ja työpäivän ajaksi, jolloin Jade on erotettuna pojista.

IMG_3385

Vaatehuone aka romuhuone näyttää siis tuolta tyylikkäästi peilin kautta kuvattuna. Kaikissa laatikoissa on vaatteita. Hyllyjen alapuolella lattialla on kissojen hiekat, näyttelyhiekkis sun muuta.  Vaatehuoneen päädystä löytyy isoin kuljetusboksi. Ylähyllyiltä löytyy sitten sekalaisia juttuja sekä tyynyjä ja peittoja. Luulin, että kissat eivät pääsisi neljännelle hyllylle, mutta Viktor löysi tiensä sinnekin. Hyllyjä vastapäätä toisella seinustalla on pyykkikori, jonka päältä se hyppää hyllylle.

IMG_3394
Pyykkikorin päältä mittaillaan ensin tarvittava ponnistusvoima.
IMG_3387
Ja sitten ollaankin jo hyllyllä!
IMG_3390

Jade ei edes pääsisi neljännelle hyllylle vaikka haluaisikin. Toivottavasti se ei kuitenkaan keksi repiä laatikoita alas hyllyiltä, siinä neiti nimittäin varmasti onnistuisi!

12 kommenttia:

 1. Nuo vaatehuoneen säilytyslaatikot näyttävät sellaisilta kivoilta, joissa olisi kiva makoilla. Aiotko Jade kokeilla? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Jade ei mahdu änkeämään laatikoihin kun ne on hyllyillä! Kaikki kävivät kyllä tutkimassa laatikot, kun olin koonnut ne keittiössä.. :D

   Poista
 2. Ai teilläkin on vaatehuone kissojen suosiossa, meillä Lalli on aina pää viidentenä jalkana syöksymässä vaatehuoneeseen, kun ovea vähän raottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kovasti olisivat aina tulossa sinne. Tietty kaikki kielletty kiinnostaa kahta kauheemmin.. :D

   Poista
 3. Jee, vaatehuone täynnä kissan pesiä!
  -Pena

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää! :) Onneksi kisut eivät mahdu kurkistamaan minkälaisesta laatikkotaivaasta ne jäävät paitsi. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.. Jade varmaan asuisi noissa laatikoissa, jos vaan pystyisi!

   Poista
 5. Onpa nättiä! Olisipa meilläkin vaatehuone, meillä vaatteet ja muut tekstiilit joutuu säilyttämään ahtaissa vaatekaapeissa jotka Kiira saa avattua ja sitten onkin koko poppoo kieriskelemässä pehmoisissa pedeissä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatehuone on kyllä kätevä, meillä ei ole tätä ennen semmoista ollutkaan! :)

   Poista
 6. Kivat laatikot! Vaatehuone olis meilläkin lempipaikkoja.. salpaan LÄHES joka päivä ovenkahvan tuolilla. Ja niinä päivinä kun en muista tuota tehdä, NeitiC avaa oven ja nukkuu päivän tyytyväisenä vaatekasoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kissat ei onneksi osaa hypätä kahvaan ja avata sillä tavalla vaatehuoneen ovea! Toinen vaatehuoneeseen vievä ovi on kuitenkin liukuovi, jonka eteen on jouduttu laittamaan pyykkikori, jotta kissat ei saa sitä aukaistua.

   Poista