sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Makkarissa

Hankittiin tällä viikolla uusi sänky, jonka hankkimisessa ajateltiin myös kissoja.

Untitled

Uusi sänky on ostettu Ikeasta ja se on nimeltään Brimnes. Halusin nimenomaan sellaisen sängyn, jossa on säilytystilaa alla. Lisäksi kun sängyn alla on laatikoita, niin kissat ei pääse sängyn alle. Mua nimittäin ärsyttää, jos kissat menevät karkuun sängyn alle kun jonnekin pitäisi lähteä, sillä sitten pitää melkein itsekin kaivautua sinne sängyn alle, jotta kissan saa sieltä pois.

Untitled
Untitled

Hankimme myös sänkyyn sopivan sängynpäädyn, joka toimii samalla yöpöytänä säilytystilansa vuoksi. Sängynpääty on myös sen verran syvä, että Jade mahtuu mukavasti makoilemaan sängynpäädyn päällä! Sängynpäädyn ansiosta kisut saivat myös uuden piilopaikan, sillä sängynpäädyn alle muodostuu tunneli. Saa nähdä, tuleeko se olemaan ongelma, kun sieltäkään ei kissaa kovinkaan helposti saa pois.. Sängynpäätytunnelista löytyy kuva meidän Facebook-sivulta.

Untitled
Mäpäs oon saanut nukkua äiskän viekussa pari yötä! Ovi on ollut parina edellisenä yönä auki niin, että me Viktorin kanssa ollaan myös päästy makkariin.

20 kommenttia:

 1. Upeat kuvat komeista kissoista. Ja on myös uusi sänky hyvän näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea ottaa huonoja kuvia, kun mallit on niin täydellisiä! ♥

   Poista
 2. Heh, yhden kissan olen samanlaisesta tunnelista metsästänyt (Ruska astutusreissun päätteeksi), meillä saavat paikoilla mielummin sängyn alla kun sieltä alta on kissa kuitenkin suhteellisen helppo saada kiinni kun niksit oppii. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugoa ei todellakaan saa sängyn alta pois muuta kuin hakemalla, siihen ei tepsi mikään temppu tai niksi. Se vaan on niin peloissaan jos pitää lähteä jonnekin. Nykyään ollaan kuitenkin jo laitettu hyvissä ajoin makkarin ovi kiinni, ettei poitsu pääse sängyn alle.

   Poista
 3. Taitaa olla aika houkutteleva tuo tunneli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Jade ja Hugo piileskelivät siellä jo kerran samaan aikaankin, sulassa sovussa.

   Poista
 4. Meillä on kanssa tuollainen sänky, muttei päätyä. Siitä on tosin yksi laatikko pois ja siellä koripeti, kun me tykätään nukkua yöllä välillä siellä. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea tuo yhden laatikon ottaminen pois! Meillä se ei kuitenkaan tule kuuloonkaan, koska tarvitaan tosiaan säilytystilaa! :D

   Poista
 5. Kivan näköinen peti ja tunneli kuulostaa just sellaselta paikalta mihin on hyvä mennä piiloon kun pitäs johonkin lähteä.
  Komeita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Hugo jo älysi tunnelin että en saa sitä sieltä, kun se juoksee mua karkuun ja nuolee takapuoltaan, kun kastrointihaavat alkoi yhtäkkiä kutittaan niin vimmatusti.. Piti sit laittaa ovi kiinni.

   Poista
 6. Kivan näköinen sänky! Meillä onneksi sängyn alla ei lähdön aikaan piilotella, mutta sängynalus on todella ärsyttävä pölynkerääjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eipähän tarvii enää imuroida sängyn alta, se on kans hyvä juttu! :D

   Poista
 7. Uuu, tuo sängynpääty on mahtava! Mä ite oon aina ignoorannu nuo sängynpäätykoristeet ja -telineet, mutta tuo on kyllä tosi kätevän oloinen! :) Naurattaa tuo eka kuva, Hugo selvästi esittelee uutta sänkyä "tämmöne tää ny o". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo on silleen, että "ota nyt se himputin kuva, kun mä oon tässä näin tomerana!" :D

   Poista
 8. Mekin hankittiin vasta samanlainen sänky, tosin mustana! Pöpökin on tykännyt maata tuon päädyn päällä :)

  VastaaPoista
 9. Oon tota sänkyä kattellut kanssa Ikeasta! Taas tekis mieli hakea kun tän luki. :p kissoille varmaan kyl tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hae ihmeessä! Me jahkailtiin todella kauan, kun ollaan tämmösten asioiden kanssa vähän saamattomia.. :D

   Poista
 10. Onpa tosi näppärä kokonaisuus! :) Meilläkin se ongelma, että sängyn alunen on suosittu piilopaikka ahdistavissa tilanteissa (mm. lähdöt) etenkin Noralla. Minullakin on parisänky, jonka vieressä vieläpä sohva, joten sitä ei niin vain siirrelläkään, jotta kisut saisi alta pois. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kooltaan toi ei kyllä ole kovinkaan näppärä, se on niin massiivinen että huone tuntuu heti paljon pienemmältä edelliseen verrattuna! Meillä kans noi lähdön hetket oli hankalia Hugon kanssa, sai aina käydä kaivelees sängyn alta sen, jos unohti laittaa makkarin oven kiinni..

   Poista