tiistai 23. helmikuuta 2016

Älypatti

Olen muistaakseni pikaisesti maininnut älypatista täällä blogin puolella, mutta jutellaanpa siitä vielä uudelleen ihan omassa postauksessaan. Hugollahan on siis päälaellaan keskellä korvien väliä patti, joka on saanut lempinimen älypatti, koska Hugo on niin älykäs. Hugolla kun on niin paljon tehokkaita aivosoluja, että pääkoppa ei niille ihan riitä. Oikeastihan patti on eläinlääkärissä rasvapatiksi todettu.

Untitled
Mulla on älypatti ja oon ylpeä siitä!

Syy tämän postauksen kirjoittamiseen ei kuitenkaan ole Hugon älypatti, vaan Viktorille kasvanut älypatti. Se on kaiken lisäksi täysin samassa kohtaa kuin Hugolla, mutta vain pienempi. Hugon patti on sellaisen muovipäisen nuppineulan kokoinen (mutta soikea) ja Viktorin patti on metallipäisen nuppineulan kokoinen. Mikähän on todennäköisyys, että molemmille tulee rasvapatti samaan kohtaan?

Untitled
Isi, miks mun älypatti on pienempi kun sulla?  Epistä.
Oo poika tyytyväinen että sulla edes on älypatti, se on suuri kunnia!

Kuvia en pateista jaksanut valitettavasti ottaa, eikä ne nyt niin mielenkiintoisen näköisiäkään ole. Hugon patti on muuten välillä vähän ärsyttävä, kun se tuntuu päätä silittäessä isomman koonsa takia, Viktorin pattia ei taasen edes huomaa ellei tiedä sen siellä olevan.

14 kommenttia:

 1. Iskän viisauksia!

  Tosi hieno kuva pojista :)

  VastaaPoista
 2. Ehkä Viktorin patti kasvaa iän ja tiedon karttuessa. :) En ole kyllä koskaan kuullut, että kissoillekin voi tulla rasvapatteja!

  VastaaPoista
 3. Vae että älypatti! On kyllä tosi jännä että molemmille poitsuille on tullut patti samaan kohtaan. :D Härrägyyd kun Viktor on jo iso! Jääpi Hugo kohta kakkoseksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on jännä! Kuva vähän vääristää kun Viktor on etualalla ja Hugo taka-alalla. Painoltaan pojat ovat molemmat 3,4kg, mutta Hugon raamit on ehkä aavistuksen isommat kun Viktorilla..

   Poista
 4. Älypatti :-D Ei oo meiän kissoilla, ois huomattu kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Hugon patin huomaa kyllä helposti! Viktorin pattia saa vähän haeskella, että sen löytää..

   Poista
 5. Tää on ihan selvä juttu. Hugon älypatti on suurempi, koska on isukki ja patti ehtinyt kasvaa kauemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti myös totta, mutta kyllä Hugolla on enemmän älliäkin kuin Viktorilla.. ;D

   Poista