maanantai 1. helmikuuta 2016

Hugon uudet kuviot

Hugon kastroinnista on kulunut nyt melkein kaksi viikkoa. Monia on kiinnostanut se, olenko huomannut Hugossa vielä mitään muutoksia, ja onhan niitä tullut huomattua.

Untitled

Eniten toivomani muutos koski ruokahalua, joka on parantunut merkittävästi. Lisäravinteet alkoivat uppoamaan heti! Ei Hugo vieläkään syö jos annos on vähän isompi, mutta silloinkin on vain kyse yhden suupalan kokoisesta annoksesta, joka jää lautaselle. Pääasia että herra saa nyt kaikki tarvitsemansa ravintolisät. Jopa kalaöljy menee kuin kuumille kiville! Vaihdoin omega-3-lähteen muuten juuri Möllerin kapseleista Möllerin kalanmaksaöljyyn. Kapselit pääsivät kovettumaan purkissaan niin, että niiden avaamisesta tuli haastavaa, joten oli hyvä sauma vaihtaa valmistemuotoa.

Untitled

Toinen merkittävä muutos on näkynyt Hugon vessakäyttäytymisessä. Se ei nykyään ravaa jatkuvasti tekemässä minipissoja, eikä toisten kissojen takapuoletkaan kiinnosta lähes ollenkaan.

Untitled

Kolmantena muutoksena olen huomannut sen, että Hugo on paljon villimpi, se saa hepuleita ja se leikkii yksinäänkin. Varsinkin punainen leikkirata ja munakoisolelut ovat olleet kovassa huudossa!

Untitled

Hugo on myös paljon rennompi yleisellä tasolla. Se myös hakee enemmän kontaktia musta, pusuttelee ja haluaisi kököttää jatkuvasti mun sylissä tai viekussa. Se ei enää kyttää jatkuvasti sitä, mitä Viktor tekee. Jadekin on alkanut kiinnostaa vähän eri tavalla, mutta aina kun Hugo menee Jadea katsomaan, niin Jade murisee ja Hugo on ihmeissään häntä pörhöllä.

Lupailin teille myös vähän videota, joten olkaapa hyvät:P.S. Lisäsin yläpalkkiin uuden välilehden. Sieltä löytyy muutama juttu, joista haluaisin päästä eroon. Käykäähän kurkkaamassa! 

14 kommenttia:

 1. Hauskaa että Hugolla on vauhtia :D Meillä kyllä Max haistelee aktiivisesti Pepsin peppua :) Mikä välilehti? - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, se ei ollutkaan äsken näkyvissä, mutta nyt on! Eli myynnissä-sivu tuossa yläpalkissa bannerin alla :)

   Poista
 2. Tötterö ei selkeästikään oo Hugon lempijuttuja ;) Mut hieno modernin tanssin esitys heti alkuun!

  VastaaPoista
 3. Voooi, Hugo on niin raasu tuo tötterö päässä! :D Tosi kiva että Hugon lisääntymiskäyttäytymiseen menevä energia on nyt siirtynyt parempaan käyttöön, Hugo voi nyt vietellä rentoa konsultointielämää. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo se vaan nykyään syö, leikkii, riehuu ja halii äiskän kanssa, ihana poika ♥

   Poista
 4. Ihan mahtavaa, tulipa tästä itsellekin tosi hyvä mieli!! ♥ Se on hauska kuulla muutenkin aktiivisista kissoista miten ne ovat muuttuneet vieläkin aktiivisemmaksi kastroinnin jälkeen. Vaikea kuvitella Hugoa entistä aktiivisempana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis Hugo ei kyllä ole ollut kovinkaan aktiivinen sinä aikana kun Viktor on meillä ollut, paitsi nyt kastraation jälkeen. Ero on niin huima, Hugo on nyt samanlainen kuin silloin alle vuosikkaana, kun se meille tuli! :)

   Poista
 5. Tuo töttörö-kuva on niin hellyyttävä. Tekee mieli auttaa rassukkaa pääsemään pinteestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on tuommoinen hassu ilmekin, että "perhanan äiskä, kun pakottaa mut pitämään tätä tötteröä päässä.. mur" :D

   Poista
 6. Hienoa kuulla, että Hugo on toipunut hyvin leikkauksesta ja että ruoka ja leikki kiinnostaa!

  VastaaPoista