maanantai 14. maaliskuuta 2016

Sähinäpoika

Blogissa on silloin tällöin puhuttu Jaden ja poikien välisistä suhteista, mutta nyt puhutaankin poikien välisestä suhteesta. Arvaatteko, kumpi on otsikon sähinäpoika?

Untitled

Hugo alkoi yhtäkkiä sähisemään ja läpsimään Viktoria viikonloppuna. Mitään poikkeavaa ei ole tullut huomattua, eikä sähinää edeltänyt mitään tappelua sun muuta. Sähinätilanteessa Viktorilla on usein hieman semmoinen vainoamismeininki olemuksessa ja katseessa, mutta ei se kuitenkaan edes ehdi tehdä mitään ja Hugo pistää jo sähinän päälle. Kerran Hugo vain juoksi Viktorin ohitse muina miehinä ja sähähti ja täppäsi Viktoria päälaelle tassulla aivan ilman syytä. Pojat tulevat kyllä muuten hyvin edelleen toimeen, nukkuvat viekukkain jne. muutamaa sähinätapausta lukuunottamatta.

Untitled
Untitled

Tätä ennen olen vain kerran kuullut Hugon sähisevän, ja se oli tilanteessa, jossa Hugoa sattui. Hugon ja Jaden hippaleikin aikana Hugo hyppäsi digiboksin päälle, jolloin sen kynsi jäi ilma-aukkoon jumiin. Jade oli rynnimässä edelleen Hugon kimppuun, joten Hugo sähähti. Hugo ei ole ollenkaan sellaista tyyppiä joka sähisee, ja se näyttääkin niin oudolta, kun mamman poika sähisee, läpsii ja näyttää hyvin närkästyneeltä.

Untitled
Fyysiset pallit lähti, mutta henkiset kasvoi!

Veikkaan, että tässä on joku Viktorin kolliuhittelu kyseessä. Toivottavasti tilanne ei tästä ala pahenemaan! En halua että poikien välinen suhde menee pilalle, joten implantaattia pitää alkaa harkita jos Viktorin ego kasvaa tästä vielä lisää.

Untitled

10 kommenttia:

 1. Pepsi sähisee minulle toisinaan ja minäkin olen oppinut vastaamaan sähinällä. Hyvin me tullaan silti toimeen kunhan vähän suhistaan :D - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor pörhistää vastalauseeksi selkäkarvansa ja tuijottaa loukkaantuneena takaisin. Viktor kuitenkin kunnioittaa Hugon sähinöitä.

   Poista
 2. Ompa jännä juttu! Täällä ei sähistä. Felix on kerran murissut, mutta ei sekään johtunut Simbasta. Olin eteisessä ja Felix tuli jalkoihin pyörimään kunnes kuuli lumilingon äänen ulkoa ja alkoi kuin vahtikoira murisemaan jalkojeni välissä. :D Tuli vain nyt mieleen kun tuosta ei ole kauaakaan! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä murisee koko kolmen kopla, jos porraskäytävästä kuuluu jotain. :D

   Poista
 3. Voi pojat! Toivottavasti murina ei tuosta lisäänny eikä vaikuta poitsujen väleihin! :) Täällä Noran Rakulle muriseminen on lisääntynyt, mutta onneksi ne murinat liittyy vain tiettyihin tilanteisiin eikä niiden tilanteiden ulkopuolella ole pahoja fiiliksiä kisujen välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähinää on kuulunut tämän viikon aikana tasaiseen tahtiin joka päivä. Onneksi pojat pystyvät siitä huolimatta kuitenkin viekukkainkin olemaan, tosin nekin tilanteet on nyt loppuneet useammin tappeluihin kuin ennen.

   Poista
 4. Jos toinen on vielä leikkaamaton niin voiko leikatulla olla vähän uhattu olo ja siksi murisee ja lyö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti voi olla kyse siitäkin. Mutta joku isompi kohtaus kissojen välillä on täytynyt olla, kun niin yhtäkkiä tuo murina alkoi.

   Poista