sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

URK Askola 5.-6.3.2016

Pikainen päivitys näyttelyviikonlopun jälkeen!

Täytyy sanoa että vaikka oli rankkaa olla näyttelyssä molempina päivinä (yleensähän olen vain yhtenä) ja vielä jäädä auttelemaan näyttelyn purussa sunnuntaina, niin kyllä oli hauskaa. Viktor pärjäsi tuttuun tapaan mukavasti, molempina päivinä tulos oli EX1 CAC BIV NOM, mutta paneelissa ei saatu kumpanakaan päivänä ääniä. Viktor valmistui sunnuntaina ensimmäiseen titteliin eli Championiksi, yay! Paikalla oli hurjasti sinisiä abyja, lauantaina kuusi ja sunnuntaina viisi, eli kunnon värin paras -skabat saatiin aikaiseksi kun kaikki olivat vieläpä leikkaamattomia.

Kuvia tuli otettua enemmän kuin ikinä, kiitos uuden objektiivin joka teki hommasta helppoa. Editoin kaikki kuvan pikapikaa kotiin päästyäni, ja molempien päivien omat kuvakansiot löytyvät Facebookista KLIK ja KLIK.

Untitled
Viktor tuomarin pöydällä.

Onneksi pitää enää jaksaa ensi viikko, ja sitten on viikon loma ja pääsee rentoutumaan ihan kunnolla! Tänään pitäisi vielä jaksaa kyykätä 75 kyykkyä, kun aloitin 31 päivän kyykkyhaasteen kuukauden alussa. Jalat huutaa jo muutenkin valmiiksi hoosiannaa.. :D

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ollut sinulla facessa. Tämäkin kuva Viktorista ihana! Ps. Otsikkoon voisi lisätä kuukauden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja hups, niinpä näkyy kuukausi puuttuvan. :D

   Poista
 2. Nuo facebookin kuvat ovat todella hyviä! Ihanan paljon erilaisia karvaisia ja karvattomia kisuja, awwws <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Olen itsekin yllättävän tyytyväinen niihin. Ei ne vielä niiden pro-kissanäyttelykuvien tasolle yllä, mutta sanoisin, että tämä on varsin hyvä alku!

   Poista
 3. Onnea Viktorille! Kuvatkin ovat oikein hyviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor kiittää :) Poika kyllä edusti taas niin mahtavasti, vaikka sunnuntaina vähän jänskätti miestuomari.. ;D

   Poista
 4. Kiitos nly-kuvista! Seurasinkin turistina la:n nelkkujen urosten loppukilpailun ja Viktor oli kyllä paljon kypsempien (lue:vanhempien) kollien seurassa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, ja sillä mustalla itiksellä oli jotain 30 BISsiä takataskussa jo valmiiks, eli tiesin jo etukäteen, mikä on lopputulos. :D Tosin se kyllä sit hävis sunnuntaina toiselle itikselle, joka oli vasta alottelemassa näyttelyuraansa!

   Poista
 5. Vauuuuu mitä kuvia, aivan upeita!! :) Tosi mukavasti abyja ja somppuja näytti olleen paikalla. Suuresti onnea Viktorin menestyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja varsinkin sinisiä oli paljon, siellä kokeneemmat miettikin, että onkohan ollu ennen noin montaa sinistä värin parhaan valinnassa! :)

   Poista