sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Harvinaista herkkua

Riemu repeää, kun pojat pääsevät makkariin. Yleensähän ne eivät sinne pääse, kun Jade on siellä öisin ja työpäivien ajan, eikä muuten jakseta ovea avata kun välillä poikia on niin vaikea saada huoneesta pois. Kaiken lisäksi Viktorilla on tapana alkaa huutaa makkariin päästessään. Tyttöhajujen takia luultavasti, vaikka onkin steriloidusta naaraasta kyse.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Aluksi kun Viktor pääsi huoneeseen sillä oli vähän sellainen ilme, että se tiesi olevansa paikassa, jossa ei saisi olla. Nopeasti poitsu kuitenkin sai hurinamoottorin päälle ja alkoi antamaan sylin kaupalta haleja ja pusuja. Hugo kaivautui välittömästi huoneeseen päästyään peiton alle. Viktorkin tuli perässä myöhemmin.

Untitled
Untitled
Untitled

Tykkääkö teidän kissat kaivautua peiton alle?

29 kommenttia:

 1. Hugo ja Viktor on kyllä tosi söpöjä <3! Kivoja kuvia, varmasti nauttivat olla makkarissa, ainakin kuvien perusteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat todella nauttivat makkarissa, ja ne saivatkin nukkua siellä viime yön isin ja äiskän vieressä! Jadekin sai olla rauhassa olohuoneessa. Tosin mun piti nousta jo seitsemältä, kun nimeltä mainitsemattomat pojat alkoi häiritsemään.. :D

   Poista
 2. Todellakin tykkää! Kaksi niistä tykkää kaivautua myös mattojen alle, myös niiden painavienkin mattojen alle :D hassuja olentoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Meidän Hugo kaivautui edellisessä kämpässä (HOAS-kämppä) patjan alle, kun oli niin kylmä.. :D

   Poista
 3. Meillä Papu viettää päivät sängyssä päiväpeiton alla (tälläkin hetkellä...). Jos ei ole päiväpeittoa niin sitten mennään peiton alle :D Tiikeri puolestaan innostuu päiväpeiton alla olevasta möykystä ja hyökkäilee päälle ja pakko myöntää, että on sitä itsekin tullut istuttua vahingossa kiireessä epämääräisen peittokasan päälle, jossa olikin Papu alla. Säikähdyksellä onneksi ollaan selvitty kumpikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä käy samoin, jos toinen pojista on peiton alla ja toinen ei, pitää käydä heti kaivamassa kaveri esille tai sitten pomppia päällä!

   Poista
 4. Ihanan hassuja kuvia! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 5. Ei hyvänen aika! Kyllä ympärilleen pitää nähdä, koska maailma on vaarallinen!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Meillä peiton alle mennään vaan jos siellä on jo valmiiksi ihmisen jalat peittotelttaa pystyssä pitämässä. Paitsi jos tapahtuu jotain pelottavaa, silloin ehkä pitää kaivautua päiväpeitteen alle piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Hugo tykkää myös tulla silloin viekkuun peiton alle kun ihminen makoilee sängyllä. Harmi vaan, että Viktorkin haluaa juuri silloin peiton alle kun Hugokin on siellä, joten tappeluksi se menee.. :D

   Poista
 7. Meilläkin kissat pääsee peiton alle harvoin, lähinnä silloin kun vuodesohva on vieraita varten avattuna. Ja voi sitä riemua kun sinne päästään 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä edes puhu vuodesohvasta! Meidän kolmikko pitää lukita aina toiseen huoneeseen, kun sitä ollaan laittamassa kiinni, kun ne haluaa vaan olla siellä alla. :D

   Poista
 8. Meillä kaivaudutaan sekä peiton alle öisin että viltin alle, kun emäntä ja isäntä katsovat telkkari sohvassa. Ruusu on ehkä konklaavimme suurin kaivautuja - sekä sängyssä että sohvassa. Kakkospaikan jakavat Bertta ja Coco.

  T. Lilja

  VastaaPoista
 9. Olga menee päiväpeiton alle kun pelottaa ja Sofi taas silloin, kun sänkyä pedataan. Tietysti toisen pitää hyökkäillä sitä möykkyä päin sitten.
  Ihanat nuo kurkistuskuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peiton alla on varmasti turvallinen piilo silloin, kun pelottaa!

   Poista
 10. Kyllä tykkää, etenkin lakanoita vaihtaessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun meillä vaihdetaan lakanoita, niin yleensä joku löytyy vanhojen lakanoiden pinosta lattialta, ennen kuin olen saanut uudet laitettua ja vietyä vanhat pyykkikoriin.

   Poista
 11. Joskus lakanoita vaihtaessa on kissa kekkaloimassa mukana, ja usein löydän sen samaisen vuosikkaan kuorsaamasta alunperin tasaiseksi pedatun peiton alta. Pitäisi videoida se mönkiminen joskus. :D

  Hyvä tuo kuva missä näkyy vaan Viktorin takapuoli, näyttää melkein siltä että se peitto olisi ovi johonkin uuteen maailmaan... Ja siltä se voi kissasta tuntuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs tullut itse ajatelleeksi tuota Viktorin kuvasta. Se tosiaan näyttää siltä, että katti katoaisi jonnekin toiseen ulottuvuuteen! :D

   Poista
 12. Meillä on vapaa pääsy makkariin ja kyllä sinne peiton allekin usein mennään. Rambo varsinkin usein haluaa mennä, kun on vaihdettu puhtat lakanat!

  Ps. Meidän kissaklaanin blogi on muuttanut uuteen osoitteeseen :) kissaklaani.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haaveilen vielä siitä, että joskus meidänkin makkariin olisi kissoilla vapaa pääsy.. Toisaalta tykkään kyllä siitä, kun nyt Jade nukkuu aina viekussa, se ei muuten nukkuisi jos pojat pääsisivät makkariin kun abinat valtais sängyn! :D

   Poista
 13. Meidän siamilainen ei mukamas osaa itse mennä peittojen alle. Jos itse lököilen viltin alla, tulee Didi tassulla ronkkimaan viltin reunaa "heei päästä mutkin". Jos en raota peittoa, ronkkii se epätoivoisesti hetken ja lähtee sitten paikalta. Samoin joskus iltaisin haluaa kovasti tulla nukkumaan kanssani lusikkaan :')
  Muuten peitot eivät kiinnosta jos seilä ei ketään muutakaan ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo on meillä se, joka tykkää kaivautua peiton alle, kun ihminenkin on peiton alla, Viktor haluaa olla siellä yleensä yksin ja Jade ei halua peiton alle ollenkaan.

   Poista
 14. Kyllä kaivaudutaan huopien ja peittojen alle. Lisäksi rakastettu kaivautumiskohteeni ovat pitkähameisten naisten helmojen alle. Sohvalla pitää päästä sekä viltin että ihmisen hameen alle. Selluliitti on mukavan pehmeetä ja lämmintä. Olen nääs kova kolli alunperin Tampereelta.

  VastaaPoista
 15. Onnelliset mussut ♥ Rakukin tykkää tulla peiton alle, mutta vain silloin kun peiton alla on joku (minä) jalat koukussa. :)

  Upeat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin Hugo tulee peiton alle varsinkin silloin, kun mä olen siellä, mutta tosiaan välillä muutenkin. :)

   Poista