perjantai 29. huhtikuuta 2016

Hugon kämppäesittely

Mä aattelin et mä esittelen mun kämppää teille niinku kissojen näkövinkkelistä!

Untitled

Tässä on sohva, jossa on ihana ottaa nokosia, ja tuolla taustalla näkyy meidän mahtava kiipeilypuu. Mun lempipaikka on tuolla ihan ylimpänä pilvilinnassa. Viktor viihtyy taasen laiskanlinnassa. Parvekkeen ovikin on näköjään auki ja kaiken lisäksi aurinko paistaa, ihanaa kohta on kesä ja kunnon parvekekelit!

Untitled

Näättekö ton pienen kolosen tuolla tv-tason alanurkassa? Siellä on meidän leluja! Sieltä me haetaan leluja, kun tekee mieli riehua. Tai sitten juostaan tän pöydän päältä tai alta peräkanaa pojan kanssa. Ja sillon kun Jade on meidän kanssa tällä puolella, se tykkää makoilla tolla nojatuolilla.

Yhteen paikkaan meillä pojilla ei kuitenkaan ole asiaa..

Untitled

Nimittäin makkariin. Se on mun reviiriä! Mun vessa, mun vesikuppi, mun lelut, mun sänky, mun huone.

7 kommenttia:

 1. Olipa hauska ja omaperäinen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Satuin ottamaan tuollaisia kuvia, jossa näkyy paljon taustalla kissoille mieleisiä juttuja, niin keksin tällaisen postausidean!

   Poista
 2. Teillä näyttää olevan ihan kissojen mielen mukainen koti. Hyvin ootte kouluttaneet teidän ihmiset, kun ne on toteuttaneet kissojen tarpeet ja toivomukset noin erinomaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sitä tullut tosiaan ajateltua kissoja, kun on kotia sisustanut! :)

   Poista
 3. Omatoimiset pojat kun hakevat lelut itse! :) Jade-kuningattarella onkin makkarissa makoisat oltavat! Äitini kissoilla myös on makkari vain toisen, vanhemman, kissan reviiriä, kissan ihan omasta aloitteesta. Jos toinen kisu koittaa tulla makkariin, tämä ajaa sen pois. :D Muut huoneet on molempien käytössä sopuisasti ja makkarin ovi on koko ajan auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon alkanut harkitsemaan tän meidän Jaden makkarireviirin lopettamista, kun on mennyt pitkään tosi hyvin kissojen välillä.. Jade kuitenkin vaikuttaa olevan niin tyytyväinen tähän järjestelyyn, että taidetaan kuitenkin jatkaa tällä järjestelyllä. Kerran kun olin ottamassa Hugoa samaan huoneeseen yöksi (en muista miksi), niin Jade kirjaimellisesti hääsi Hugon huoneesta ulos. :D Meillä tosiaan makkarin ovi on yleensä kiinni, mutta joskus pojatkin pääsee päivisin makkariin, mutta silloin Jade ei kyllä ala kiukuttelemaan ja puolustamaan reviiriään.

   Poista