perjantai 1. huhtikuuta 2016

Sähinävideo

Aikaisemmin kerroin teille sanallisesti sähinäpojasta, mutta tänään saattekin nähdä siitä ihan videota! Ei ehkä paras mahdollinen, sillä sähinä oli jo aika lopuillaan..


Yhtenä päivänä pojilla oli painileikki, jonka aikana ei kuulunut yhtään suhinoita, eli molemmat oli ihan nätisti. En edes muista, milloin pojat olisivat viimeksi painineet, siitä on varmaan jotain parisen kuukautta! Joka tapauksessa pojat pystyvät edelleen olemaan siivostikin, esimerkiksi yhtenä aamuna molemmat änki samaan aikaan mun syliin. ♥

Viime aikoina on muuten tullut postattua aika vähän, ideat ja inspiraatio ovat vähän loppu. Piakkoin pääsen kuitenkin postaamaan Scandinavian Winner -näyttelystä, ja sitä ennen eräästä jännittävästä jutusta, joka tapahtuu ensi viikolla!

10 kommenttia:

 1. Onko teillä nuo kissat paljonkin toisilleen sähisseet ja läpsineet toisiaan? Meillä Lilli läpsii Pörröä jatkuvasti (vähentynyt kyllä paljon). Onko sulla jotain vinkkiä, miten saisi kissat kilteiksi toisilleen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jadehan ei siedä poikia paljoakaan lähellään, käytännössä vain silloin, kun ruokaa on lähettyvillä. :D Hugo on nyt muutaman viikon sähissyt Viktorille, tänään aamullakin kun Viktor tuli vain lähelle niin Hugo täppäsi sitä päähän ja lähti sähisten karkuun. En siis osaa antaa mitään vinkkiä kissojen suhteiden parantamiseen.

   Poista
 2. Voi Hugoa, kun ajettiin niin vauhdilla alas parhaalta loikoilupaikalta :) Ei ihme, jos sen jälkeen vähän ottaa päähän! Toivottavasti Hugon ja Viktorin välit säilyy kumminkin hyvänä ja vältytte pahimmilta yhteenotoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin toivon ettei tää pahenis, vielä tää ei kovinkaan vakavaa ole, onneksi. Jos kuitenkin välit tulehtuu kunnolla, niin sitten laitetaan Viktor implantaatille, se todennäköisesti rauhoittaisi tilannetta.

   Poista
 3. Oho, Viktorillahan on meno päällä! Täällä kans kun Rakulla tulee villivaihe päälle, toisen murina tuntuu yllyttävän sitä painiin entisestään. Tuloksena pakoonjuokseva Nora ja innoissaan perässä juokseva Raku. Haikua Raku ei jahtaa, ei varmaan uskalla. :D

  Eniten noihin tilanteisiin tehoaa se kun koittaa vaan ennaltaehkäisevästi purkaa lelujen avulla poitsun energiaa mahdollisimman paljon, ettei sitä purkua lähdettäisi kohdistamaan kaveriin väkisin. Silti välillä tilanteita pääsee syntymään. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta kans tuntuu että murina vaan provosoi Viktoria. Pitäis kyllä yrittää enemmän puuhailla noiden kanssa, viime aikoina jäänyt liian vähälle..

   Poista
 4. Höhh ilkeä Viktor 😔😅

  haluisitko antaa mielipidettä näistä kuvista 😊😅

  http://melkeinmassanmukana.blogspot.fi/2016/04/iso-liuta-kissakuvia.html?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor on tuollainen pikku tihulainen! :D

   Kävin katsomassa kuvat ja ne oli kivoja, jatka samaan malliin! :)

   Poista
 5. Mitä te oikein suhisette! Minä olen oikein pyöristynyt täällä päässä. Onneksi Jade puhui teille järkeä! - Pepsi

  VastaaPoista