lauantai 16. huhtikuuta 2016

Scandinavian Winner Show 2016 Helsinki

Tänään aamu alkoi aikaisin, jotta ehdittiin hyvissä ajoin messariin Scandinavian Winner -näyttelyyn. Tässä ihan lyhyt sepustus meidän tuloksista, lisää juttua ja kuvia tulee varmaan ensi viikolla, ehkä..

IMG_5875
Viktor olisi koko ajan halunnut tiirailla ulos niin, että sturdin ovi oli auki.

Viktorilla oli tuomarina Mira Fonsén. Sertikilpailua ei ollut, joten sertihän se sieltä napsahti, ensimmäinen lajiaan luokassa 7. Värin paraskin saatiin valittua viiden sinisen abyn kesken. Muutama kilpakumppani meillä oli ollut aiemminkin vastassa, mutta nyt vastassa oli lisäksi upea nuori kolli Ruotsista. Oli kuulkaas jännää, kun tuomari tuumaili, kumpi ansaitsee värin parhaan! Viktor vei lopulta BIV-ruusukkeen mukanaan, ja sitten vain odoteltiin tuomarin parhaiden valintojen alkamista.

Untitled
Kolli Ruotsista, DK*Saltvig's Ming

Tuomarin parhaan valintoihin kutsuttiin Viktor ja neljä muuta kollia. Kolme niistä oli itämaisia ja yksi cornari. Yksi toisensa jälkeen tuomari passitti kissoja pois, kunnes jäljellä oli sininen itämainen ja Viktor. Tuomari mietti ja mietti, ja sanoi pitävänsä molemmista todella paljon. Lopulta voiton vei sininen itämainen.

IMG_5870
Viktorin ilme, kun nominointi vietiin nenän edestä. :D

Harmittihan se tietysti, että paneeliin pääsy oli niin lähellä, mutta pääasia on kuitenkin se, että saatiin tästä näyttelystä ulkomaanserti. Eli ulkomailla täytyy käydä vasta sen jälkeen, kun Viktor on valmistunut IC:ksi.

IMG_5879
Loppuun vielä ihana kuva Kermakupin Liljasta 

6 kommenttia:

 1. Voi ihana, minkä kuvan nappasit meistä ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 2. Voi että Viktorilla on soma ilme 😼 Pieni viipokorva 💖 Onnittelut hienosta messumenestyksestä ja ulkomaansertistä ja Biv:istä!

  VastaaPoista
 3. Oih, onnea kovasti menestyksestä! ♥ Olipa lähellä nominointi, mutta etenkään tuollaisessa kisassa kakkossija ei ole todellakaan huono! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Moni sanoi mulle, että oo vaan ilonen ettei tarvii jännittää paneelissa.. :D Mut joo, tuolla oli kyllä tosi kova taso, huonolle ei hävitty! :)

   Poista