perjantai 8. huhtikuuta 2016

Tassunjälki

Kävin tiistaina ottamassa ensimmäisen tatuointini! Pitkään tätä vatvoin, mutta lopulta uskalsin mennä Mellan tatuoinneista innostuneena. Ensimmäinen tatuointini on pieni ja yksinkertainen kissan tassunjälki ranteen sisäpuolella. Tuntui muuten ihan kivasti, auts!

File 8.4.2016 19.58.25
Puhelinkuva, koska laiskotti liikaa että olisin ottanut kunnon kuvan.

Kuva on otettu Helsingissä La Muerte Ink -nimisessä paikassa ja tatuoijana oli Milla Sipola. Jos saan rohkeutta kerättyä tarpeeksi, menen Millalle uudelleen ja otan isomman kuvan! Tai ehkä toisen pienehkön kuvan tassun läheisyyteen..

Onko muilla kissa-aiheisia tatuointeja? Tai oletko harkinnut tatuoinnin ottoa?

23 kommenttia:

 1. Sehän on oikein söpönen :) Onnea ensimmäiselle kuvalle, siis !

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvä, että uskalsit vaikka se sitten sattuikin ihan pirusti. Nyt saa vain ihailla! :D
  xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sattuhan se, mutta kun siitä on jo muutama päivä niin oon huomannu, että oon alkanu unohtaan sen ja alkanu haikaileen jo uuden kuvan perään.. :D

   Poista
 3. Voi miten kiva että uskalsit ottaa tatskan ja vielä tuohon kipeään kohtaan auts! :D Mulla on kaksi ja toinen niistä on blogissa näkynyt Rufuksen kuva ja toinen on tuossa kädessä joka on disney -aiheinen. Toukokuussa sitten tulee selkään jotain uutta :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistelinkin että sulla oli kans oman kissan kuva! Mä en semmosta tule ottamaan, mutta jotain muita kissa-aiheisia tekis kyllä mieli hankkia. :)

   Poista
 4. Jos ottaisin tatskan, se olisi just tuo, tai muutama noita pienempinä, tai sitten tuon tapainen musta kissa kuin sulla on marginaalissa tuo Keep calm and love cats. Ehkä kissa voisi olla enemmän art deco, mutta melko samalainen.

  No, eipä tästä mietinnästä ole ennenkään toimintaa syntynyt, joten tuskin nytkään. Mutta sun tatska on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin niin pitkään tossa vaiheessa kuin sä, eli sitä vaan miettii että tatska ois kiva, mut ei sit saa sitä viimeistä askelta otettua, eli ajan varausta. Sit sain itteäni niskasta kiinni ja varasin ajan ja tässä sitä ollaan, erittäin tyytyväisenä!

   Poista
 5. Haha, muistin just kun Doc Martinissa oli nää kaksi mummoa tatskanneet toistensa rintakehään "ei elvytetä!" Täähän on se mitä pitäis käyttää :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mitä jos ottais tommosen tatuoinnin, ja sit muuttaiskin mielensä joskus.. Hups!

   Poista
  2. Kun tulee tarpeeksi mummoksi, tietää, että ei tarvi muuttaa mieltään. (Ne mummotkin oli lääkärin vastaanotolla vain siksi, kun tatskat tulehtui...)

   Poista
 6. Söpö ja tekis mieli jotain mutta tuskin kestäisin kipua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin aattelin, mutta silti valitsin kohdan, joka on sieltä kivuliaammasta päästä. Näin pienen tatuoinnin tekoon ei kuitenkaan mene kauaa, joten päätin vain kestää kivun! :D

   Poista
 7. Ihanan simppeli! :) Pohtinut välillä että ottais tatuoinnin itsekin, mutta en vaan oo saanut aikaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut asiat tuppaa olemaan sellaisia, ettei millään saa aikaiseksi.. :D Sitten kun sen saa lopulta tehtyä, niin ihmettelee vaan, että miksei sitä tehnyt jo kauan sitten!

   Poista
 8. Hieno! Mä olen joskus miettinyt sellaista tassuketjua niinkuin rannekoruksi, mutta en ole uskaltanut, kun tuo ranteen sisäpuoli on niin arka paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kipeä kohta, mutta ei tänkään tekemiseen mennyt onneksi kauaa, about 15-20min, sisältäen kaiken lisäksi kaksi parin minuutin taukoa.

   Poista
 9. Hienoa! Onhan noita meilläkin... Kissoista se lähti kans. Taitaa uusimmista olla vaan kuvat blogissa. On musta yksinkertainen siro kissa vasemmassa lavassa. Oikealla puolella lintu ja ruusu ja teksti edesmenneen kotikissamme kunniaksi - opetti meille ettei luovuttaa saa! Pohkeessa myös irvikissa :D

  VastaaPoista
 10. Mutta varo vaan, noihin jää koukkuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon huomannu jo haikailevani seuraavan perään, enkä enää edes muista kuinka kipeesti tän ekan tekeminen kävi! :D

   Poista
 11. Aivan ihana tatska ja kivassa kohtaa, vaikka varmasti sattukin! :)

  VastaaPoista