torstai 5. toukokuuta 2016

Viktorin uudet valjaat

Viktorkin sai vihdoin uudet Vänttisensä aiemmin tällä viikolla, joten pitihän niitä päästä pikapikaa myös kokeilemaan. Viktor vähän ujosteli ulkona, eikä intoutunut juurikaan liikkumaan omilla jaloillaan, mutta kyllä se siitä, kun Viktor tottuu taas ulkoilemaan ja huomaa, ettei ulkona ole mitään pelättävää! :)

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
UntitledUntitled

Oletteko nauttineet helatorstaista kissan kanssa ulkoillen?

14 kommenttia:

 1. Awww hassu pieni Viktor! :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Reipas ulkoilija ja komeat Vänttiset! :) Täällä kisut ovat parvekeulkoilleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin pääsevät parvekkeelle joka päivä, mutta valjastelemaan ei ihmiset jaksa ihan joka päivä lähteä.. :D

   Poista
 3. Oi kuinka kauniita kuvia! Piki tahtoo sanoa, että sai kanssa omat Vänttiset; niillä on kiva mennä ulkona, vaikka vähän jännittäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vänttiset on kyllä vertaansa vailla, hyvä että Pikikin sai vihdoin omansa! :)

   Poista
 4. Oi kyllä ollaan ja kovasti nautittiin kaikki kissat ja ihmiset lämpimästä! Niin tosin nautti punkitkin, sillä täällä Oulunkylässä 30minuutin ulkoilureissun päätteeksi löytyi kaksi punkkia kissasta ja yksi meistä ihmisistä.. Iu.

  Pakko muuten sanoa, että tosi kauniita kuvia tulee ulkona sun uudella objektiivilla! Mikäs se taas olikaan tarkemmalta nimeltään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ees tarkistanu kissoja ulkoilun jälkeen, en oo ikinä tarkastanu eikä yhtäkään punkkia oo näkyny. :D Karkotettakaan ei oo käytetty, mutta oon kyllä miettiny että pitäiskö..

   Kiitti, oon samaa mieltä että uudella putkella tulee upeaa jälkeä! Kyseessä on siis Canon 100mm f/2.8 L IS USM Macro.

   Poista
 5. Ollaan ulkoiltu kissan kanssa... Tai siis yritetty. Raukka on ihan peloissaan ja kiipeää olkapäille turvaan. Josko se siitä totuttelulla rauhottuisi, selvästi kumminkin haluaa ulos.
  Sulla on aivan ihana blogi! Voisitko tehdä postauksen kahden kissan totuttamisesta toisiinsa? Aihe nimittäin kiinnostaa ja saattaa kohta osua omalle kohdalle :). Hyvää kevättä sinulle ja kisuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosta se alkuun on, kyllä se siitä sitten kun tottuu, Viktorillakin menee varmasti taas muutama kerta valjasteluun totutteluun, ennen kuin se uskaltaa olla rennosti.

   No tuota.. Onhan tässä tullut kaksi uutta kissaa tuotua taloon, mutta en nyt tiedä saisinko siitä kokonaista postausta aikaiseksi. :D Meidän pojat tutustui kuin itsestään, mutta Jade taas ei lämmennyt kummallekaan pojalle oikein kunnolla, vaikka hiljalleen yritettiin totutella ja hajuja vaihdella..

   Poista
 6. Hienot uudet valjaat. Hiento kuvat. Ja hienon-hieno Viktor <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet valjaat on saman väriset, kuin ne mitkä meillä oli lainavaljaina viime kesänä. :) Toi on niin just siniselle abylle sopiva sävy!

   Poista
 7. Täällä odotellaan myös, että saadaan nuo Vänttiset hankkia. Nyt mennään säädettävillä (aika surkeilla) valjailla sen aikaa, että saavutetaan lopullinen koko. Ikää on nyt 6kk, joten ei tälle ulkoilukaudelle ole valitettavasti järkevää hankkia. Sen verran noita on kuitenkin kehuttu, että ne haluan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli viime kesänä lainavaljaat samasta syystä, mutta jos ei niihin ole mahdollisuutta, niin sitten on parempi hankkia säädettävät valjaat!

   Poista