sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

ERY-SYD Hyvinkää 11.-12.6.2016

Näyttelyviikonloppu pulkassa, huh! Oli kyllä niin mukavaa kun paikalla oli paljon abyja. Nebuanhket-klaanista oli sunnuntaina paikalla komeat 12 abya; löytyi pentua ja vähän vanhempaakin kissaa sekä kaikkia neljää perusväriä. Erityisesti sinisiä oli reippaasti, koska Hugon vikan pentueen sinisistä pennuista oli paikalla kolme. Hugon jälkeläisiä näyttelyssä oli muutenkin aika paljon: sinisten pentujen lisäksi Lilja ja Kiipi, sekä Kiipin tytär / Hugon lapsenlapsi Lilli.

Untitled

Viktor oli tuttuun tapaansa rento ja hurmaava itsensä. Viktor valmistui sunnuntaina International Championiksi, eli herra sai sertinsä molempina päivinä. Kilpailua ei ollut. Värin parhaan molempina päivinä vei Lilja, niin upea tyttö! ♥ Lauantaina ei päästy tuomarin parhaan valintoihin, mutta sunnuntaina päästiin, tosin matka tyssäsi sitten siihen. Tuomareilla oli aika erilaiset arvostelut Viktorista, toinen sanoi että leukaa ei ole ja toisen mielestä oli, myös tickingin kehitysasteesta tuomarit eivät olleet samaa mieltä. Sunnuntaina Viktoria sanottiin myös laihaksi, mitä se ei todellakaan ole. Tai siis onhan se semmonen "toimivan kollin laiha", mutta kolliksi se voisi olla vielä selvästi pahempi, tiedän kokemuksesta sillä Hugo oli kunnon luuviulu aikoinaan! Pääasia kuitenkin, että itse tiedän, että kissa kyllä syö. :)

Nebuankhet-klaanista paneeliin päätyi Lilli (Nebuankhet Waily Waily Waily!), Hesus (Nebuankhet Nae King!) ja Mahmu (Nebuankhet Veritaserum), mutta voittoja ei kuitenkaan tällä kertaa herunut.

Untitled

Meillä oli muuten lauantaina huono tuuri, sillä Viktor oksensi autoon juuri kun oltiin parkkeeraamassa autoa Hyvinkäällä. Onneksi olin nopea ja sain tilanteen pelastettua, eli Viktor ei sotkenut kuin tassunpohjansa. Pesäkin säilyi puhtaana ihmeen kaupalla. Viktor ei ole ennen oksentanut automatkoilla. Epäilen, että tällä kertaa syynä oli Hyvinkään useat liikenneympyrät ja vauhdikas ajotyyli.

Untitled

Lisää kuvia löytyy taas kuvagalleriastani, käykäähän kurkkaamassa! Nyt tuli kyllä todella abypainotteista materiaalia, ja muutenkin karvaisia eli I ja II kategorioiden kissoja ei tullut kuvattua yhtä otosta lukuunottamatta.

Untitled
Yksi tämän viikonlopun lempikuvistani. 
Kermakupin-Ruusu: "Siis vedätsä mua hännästä?! Kohta saat kynnestä!" :'D

Kuvasin näyttelystä myös videota, mutta julkaisen sen vasta jossain vaiheessa ensi viikolla!

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja Viktor on hurmuripoika :) Pussaileva ja ihanan utelias.

  Tuo viimeinen kuva on kyllä ihan superihana Ruususta ja kuvateksti sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor taisi onnistua sun hurmaamisessa. :)

   Ruusulla on aika neitimäinen ja murhaava katse tuossa kuvassa!

   Poista
 2. Aivan mahtava tuo viimeinen kuva! :D

  VastaaPoista
 3. Hauska tuo viimeinen kuva :D! Siellähän oli paljon sukulaisia :O!

  VastaaPoista
 4. Huimaa, onnittelut Viktorille valmistumisesta! Kuulostipas kivalta viikonlopulta! Ihan nyt syyhyttää, että pääsen meidän pennun ja Milon kanssa pian näyttelyyn :) Ollaan viimeksi oltu Milon kanssa vuosi sitten näyttelyssä, joten jo on aikakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläpäs onkin ollut pitkä tauko! On varmasti kiva päästä pitkästä aikaa näyttelyyn! :)

   Poista
 5. Onpa siellä ollut runsas edustus paikalla! Hienoja kuvia jälleen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ABYSOM-Breed Bississä tulee olemaan varmasti komea määrä abyja paikalla, en malta odottaa!

   Poista
 6. Viktor ei ole laihaa nähnytkään. Kuvista päätellen ainakaan. Tuon tuomarin voisi lähettää meille kylään, jos haluaa nähdä oikeasti laihan pojan. Mähän sain laihuusnoottia kahdelta eri tuomarilta ja viimeksi eläinlääriltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! TP-valinnassa tuomari sanoi valitessaan voittajaa, että Viktor on liian laiha, ei tarvinnut kauaa jännittää tulosta siis.. No, vastassa oli kyllä "kaiken voittanut" itis, huonolle ei hävitty!

   Poista
 7. Onnea valmistumisesta! ♥ Olipa mahtava määrä abyja paikalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Seuraavan tittelin toivossa pitäisikin sitten lähteä ulkomaille, mietittiin jo että pitäiskö lähteä elokuussa Ruotsiin.. :o

   Poista