maanantai 27. kesäkuuta 2016

Jaden kesäretki

Mä olin eilen aamuna vähän ihmeissäni, kun mut pakattiin boksiin valjaat päällä. Pojat jäi kotiin. Mietin, että mihin ihmeeseen mua nyt viedään?

Ajettiin eri suuntaan kuin silloin kun käydään eläinlääkärillä. En kuitenkaan uskaltanut vielä toivoa liikoja, etten sitten kokisi karvasta pettymystä jos mennäänkin jollekin toiselle eläinlääkärille. Mut ei me menty. Kun auto hidasti hieman vauhtia ja käännyttiin muutamia käännöksiä lopulta tullen ylämäkeen vievälle tielle, jossa tajusin minne me ollaan menossa: TERVAKOSKELLE! Jee mun lempparipaikka! Sitten mä miukasin ja odotin vaan, että pääsen autosta pois tsekkaan mun vanhat mestat.

UntitledUntitled

Tepastelin etupihalla, kunnes näin ikkunassa jotain - TOISEN KISSAN! Olin ihan että mitvit.. Mun kämpässä, really?! No, sentään sain nauttia ulkoilmasta itsekseni. Äiskä oli ottanut Viktorin näyttelyhäkin mukaan, ettei sen tartteis koko ajan löntystellä mun mukana narun toisessa päässä. Siellä mä köllöttelin ihan tyytyväisenä.

UntitledUntitled

Oli kyllä tosi lämmin päivä. Mua alkoi hieman läähätyttämään, joten tehtiin semmonen vaihto että mä pääsen sisälle vilposampaan ja se vieras kissa menee ulos. Olin ihan innoissani sisällä, kävin heti kurkkaamassa mun ja äiskän vanhan huoneen, mutta nykyään se on äiskän pikkuveikan huone. Sitten tulin takaisin alakertaan ja huomasin sen toisen kissan ruuat! Voi että sillä oli raksuja kupissa ja paketillinen Latz-märkäruokaa. Vaikka kuinka keimailin niin en saanut maistiaisia, höh..

UntitledUntitled

Lopulta äiskä sanoi että nyt pitää lähteä, ja mä olin ihan että en varppina lähde täältä mihinkään! Kun oltiin menossa autolle näin sen toisen kissankin läheltä, ja oisin ollu kovasti menossa komentaan sitä et alahan kalppia mun tontilta! Äiskä ei kuitenkaan antanu, se ois kuulemma ollu huonoo käytöstä.. Sitten mut tungettiin koppaan ja auto starttasi pihasta. Oltiin ajettu ehkä 50 metriä, kunnes mulla tuli tosi kuuma ja aloin mouruamaan surullisesti. Äiskä pysähtyi ja mietittiin mitä tehdään, mutta ne kai ajatteli et mä vaan itkin kun piti lähteä kotiin. Ajettiin toiset 50 metriä, ja pysähdyttiin taas kun jatkoin mölyämistä. Sitten äiskä tajus että mulla on ihan oikeesti kuuma, joten se otti mut kopasta ja antoi isin syliin etupenkille (äiskä ei yleensä salli kissoja kopan ulkopuolella autossa matkatessa), kun ilmastointi puhalsi siihen parhaiten. Olin siinä jonkin aikaa, kunnes alkoi olemaan tarpeeksi viileä ja halusin takaisin boksiin. Äiskä huolestui ettei mulla vaan ole mitään lämpöhalvausta ja se käski isin tarkkailla mua vähän väliä. Mä vaan oisin halunnu rauhassa katella maisemia mut isi hömpötti mua koko ajan!

Sellanen oli mun kesäinen päiväretki. Vähän liian lyhyt se tosin oli, olisin kyllä viihtynyt pidempäänkin.

16 kommenttia:

 1. Sait spessuhuomiota! Onks nyt pikksen leuhkaa? Pikkasen voi olla...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No poikia ei kyllä kiinnosta tommoset retket maalle, mutta ehkäpä ne oli kateellisia kun sain viettää aikaa isin ja äiskän kanssa ilman niitä! -Jade

   Poista
 2. Ei ihme, jos vähän tunteet kuumenee, jos vieras kissa omalla tontilla! Onneksi osasit Jade automatkalla ilmoittaa, että nyt tarttis viilennystä.

  Ps. Äiskälläsi on tosi hienot hiukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietittiin jo menomatkalla, et ois voinu ottaa häkkituulettimen mukaan, mutta ei sitä muistanu kun ei oo vähään aikaan tarvittu.

   Mun hiukset on jadenvihreet! :)

   Poista
 3. Sulla oli tosi kiva retki Jade! Ja hienoja reissukuviakin susta ja sun äiskästä! - Pepsi, Max ja Jaffa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kivaa, pääsisinpä useammin noille retkille mukaan! -Jade

   Poista
 4. Kuulostipa huippu reissulta! Sulla on muuten kivat hiukset :) T: Kampaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutaman ivikon ollu nyt väriä hiuksissa ja tykkään itekin tosi paljon. :) Ainut "huono" puoli on se, etten oo tottunut saamaan näin paljoa kehuja, kun töissäkin saa joka päivä monta kertaa kuulla asiakkailta hiuksista kehuja ja meen vaan ihan hämilleni aina. :D

   Poista
 5. Toinen kissa - se oli varmasti aikamoinen ylläri! Sanoitko painavan sanasen, että osaa jatkossa kunnioittaa alkuperäisasukkaita? Tuo lekotteluosuus niin ulkona kuin sisälläkin kuulosti kyllä oikein miellyttävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä uhkailin sitä, et jos et ala kalppia niin näytän sulle närhen munat! -Jade

   Poista
 6. Toinen kissa, oho! Upeat kuvat ja fiksu tyttö kun osaa kertoa milloin on liian kuuma ♥ Meilläkin se oli näyttelystä tullessa selvä merkki kun normaalisti hiljainen Nora alkaa yhtäkkiä naukumaan ahdistuneena. Hiljeni heti kun lisättiin ilmastointia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ollut auto suorassa auringonpaisteessa, ja vaikka ilmastointi laitettiin tietty heti päälle jo ihan omankin mukavuuden vuoksi niin siinä kestää hetken että auto viilenee.

   Poista