keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Goodiebagin vastaanotto

Kisut ottivat goodiebagin sisällön innolla vastaan.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Viktor meni ihan hulluksi hiirestä, eli sinkoili ympäri kämppää ja matot meni myttyyn. Hugo ei meinannut saada omaa vuoroaan hiiren kanssa, ja silloin kun se sai hiiren käpäliinsä niin Viktor norkoili lähistöllä ja odotti milloin saa hiiren napattua takaisin.

UntitledUntitled

Jade sen sijaan tykästyi tähtikuvioiseen huopaan. Jade on niin hassu, kun se on niin vakavan näkönen kun se leipoo jotain. :D Huopa on ihanan pehmeä ja pojatkin varmasti tulevat tajuamaan huovan mukavuuden pian!

Mukinkin pääsin korkkaamaan tänä aamuna, kun kurkusta ei kuulunut kuin matalaa mörinää ja kurkkukipu oli voimakas, joten teetä on tullut tänään kitattua ihan urakalla! Kangaskassi ei sen sijaan ole vielä päässyt tositoimiin, mutta uskon senkin tapahtuvan pian. :)

6 kommenttia:

 1. Pojat tappoivat hiiren heti :D Ihana että Jade sai oman lahjansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiiri on tosiaan ollut suosikki, sillä onkin leikitty joka päivä tällä viikolla. :)

   Poista
 2. Mäkin rrakastan leipoa huopaa! Ja vakavana tottakai.
  Hiirua ei olla vieläkään nähty. Lie piilossa :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se huovan leipominen tuimana on tyttöjen juttu..? :D -Jade

   Poista
 3. Selvästi tykätyt lahjat! :) Toivottavasti kurkku on jo parantunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kangaskassikin on jo testattu pariin kertaan, se on ihan hyvä mutta liian pitkät sangat tämmöselle kääpiölle, pitää kantaa joko olalla tai sitten kierittää käden ympärille.. Onneksi se ei iso juttu kuitenkaan ole! Kurkkukin onneksi parantui parissa päivässä ahkeran teen-kittauksen ja Echinaforcen voimalla, vaikka potentiaalia oli äityä pahemmaksikin taudiksi..

   Poista