keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Jokke puputurkis

Mä oon näköjään nyt innostunut videoiden teosta ihan toden teolla, sillä tänään näette taas videon! Tällä kertaa aiheena on uusi lelu eli suomalainen Jokke-merkkinen kaniturkislelu. Meidän yksilö on pussimainen, eli sinne saa sisälle vaikka pallon halutessaan, mutta toimii se yksinäänkin vallan mainiosti, ellei jopa paremmin. Lisäksi löytyi sellaisia, joissa oli sisällä piipittävää ääntä painettaessa tekevä tyyny ja ilman äänityynyä oleva turkis. Lelu löytyi Faunattaresta ja kustansi hieman alle kympin. Olin varma että kisut tykästyy leluun. Luulin Jaden olevan se kiinnostunein osapuoli, mutta Viktor omikin lelun ihan täysin itselleen! Lelu meni heti Viktorin lempparilelujen top-listan kärkeen, jonka vuoksi Jade-pallo tippuu kakkossijalle. Tässä Viktorin ensimmäinen leikkihetki puputurkiksen kanssa:

Katsokaa nyt tuota riepottelua, Viktor yritti tosissaan nirhata lelun! :D

10 kommenttia:

 1. Eiiikä, Damon tarvii kans tommosen! Ihan mahtava! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo! Hugokin on jo päässyt vähän sillä leikkimään, mutta se ei kuitenkaan oo läheskään yhtä innostunut lelusta kuin Viktor.

   Poista
 2. Meillä oli kettuturkki äidillä, entinen norski murisi ja iski kiinni siihen juuri samalla lailla. Toisella kissalla ei mitään mielenkiintoa. On kuin kissanminttu, jotkut sekoaa, jotkut ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sellanen hirven nahasta tehty koristepöllö, jota Jade pienenä yritti teurastaa niin että se piti olla aina piilossa. Jokke-kani ei kuitenkaan kiinnosta sitä melkein yhtään. Tosin se voi johtua siitä että se pelkää että Viktor hyppää sen naamalle jos lelu on sen lähellä. :D

   Poista
 3. Mahtava video! Herranen aika kun Viktolla oli vauhti ja tappomeno päällä. :DDD Meidänkin piti sitten tilata kanikarvaleluja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor on kyllä ihan omaa luokkaansa! :D Kun Viktor innostuu jostain, niin se innostuu sitten ihan kunnolla.

   Poista
 4. Hmm vähän ristiriitaista, onhan kanikin lemmikki eläin niinkuin kissakin???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin? Tiesithän, että kanin lihaa syödään? Ei niitä kaneja tapeta vaan sen turkin vuoksi, se on sivutuote ja parempihan se on että sille tulee käyttöä sen sijaan että se heitetään menemään. Eri asia olisi sitten varsinaiset turkiseläimet, kuten ketut, joiden lihaa ei syödä kun eläimet kasvatetaan vain turkin vuoksi ja kaiken lisäksi kyseenalaisissa oloissa.

   On meillä muuten lampaantaljakin, mitäs sanot siitä? Sama juttu kuin tämä kanin turkis, lihaa varten kasvatetaan ja turkki tulee sivutuotteena. En näe tässä ongelmaa.

   Poista
 5. Herramunjee, tuollainen mekin tarvitaan!

  VastaaPoista