sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kissakahvilassa

Tänään miittailtiin Helsingin kissakahvilassa! Monen tutun naaman lisäksi mukana oli tällä kertaa useampikin uusi tuttavuus. Kahvila oli selkeästi uudistunut viime näkemästä, ja muutos oli mielestäni ehdottomasti parempaan päin. Ajattelin etten löpise tämän enempää, annetaan kuvien puhua puolestaan:

IMG_7821
IMG_7824
IMG_7826
Viime kerralla Ikea-kassissa oli Kalle, nyt sinne haikaili Nestori.
IMG_7812
IMG_7819
IMG_7813IMG_7815
IMG_7817
Oon miettiny tämmösen säästöpossun hankkimista, se on niin hassu! Mutta kun ei mulla ikinä ole käteistä niin ei sillä olisi juurikaan käyttöä.
IMG_7811
Goodiebagitkin saatiin, ne tarjosi meille Royal Canin. Sisältökin oli erittäin mieluinen, siellä ei nimittäin ollut ruokaa! :'D
IMG_7835
Goodiebagin sisältö. Huopa (taustalla) on ihana ja käytännöllinen. Muki mulla on jo ennestään (Viktorin BIS-palkinto), eli nyt mulla on niitä pari. ♥ Ja kangaskassi, mä rakastan kangaskasseja!

Kuvia on nyt sen verran paljon, että laitan meidän kolmikon reaktiot tuliaisiin toiseen postaukseen. Blogin Facebook-sivulta löytyy kuva herkullisesta kissalattesta ja suklaakakusta, nams!

Oli mukava tavata kaikki vanhat ja uudet tutut! :)

20 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, ja spessukiva, että olit ottanut kuvan myös tuosta tippilaatikosta. Nerokas vehje :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Jäin kyllä kaipailemaan kuvaa Tyylilyylistä, mutta ei sattunut kameran eteen. :(

   Poista
  2. Tyylilyyli vaipui kauneusunille kahvilan takaosaan, eli lähelle ruokinta-aluetta, kohta savuttuamme. Nti heräili tehdessämme lähtöä, joten audienssia ei tälläkertaa suotu.. ;)

   Poista
  3. Voi harmi, Tyylilyyli on niin nätti!

   Poista
 3. Oli kiva taas herkutella suklaakakulla :) Tuo säästölipaskissa oli kyllä aivan mahtava. Primacat ruoat olivat muuten Primacatin goodiet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Primacat oli selvä homma, tuli ehkä vähän huonosti selväksi tekstistä.. Oletin että se olisi selvä homma, toisin kuin noi muut! :D

   Poista
 4. Hienoja kuvia, ja samaa mieltä, sisustus oli selkeästi parempi viime vierailuun verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä että siinä edellisessäkään varsinaisesti mitään vikaakaan ollu, mutta nyt oli vaan parempi!

   Poista
 5. Meinasin jo kauhistella kun Royal Caninin pussi, mutta onneksi oli mieluinen lahja! :D
  xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin ihan samaa kun näin noi kassit.. Sit kurkkasin ja huokaisin helpotuksesta. :D Muutenkin käyttötavarat on kivempia kuin ruuat kissamaisissa goodiebageissa!

   Poista
 6. Kahvilan sisustus oli tosiaan kivampi nyt kuin ennen. Lisäksi pisteet kissacappucinosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissacappuccinosta tykkäsin minäkin, vaikken muuten kahvia juokaan (lukuunottamatta Starbuck'sin kylmiä kahveja joita oon juonu viime aikoina ahkerasti). Se oli niin ihanan pehmeen makusta, ei yhtään kitkerää tai vahvaa! :)

   Poista
 7. Kiva tippilaatikko! Mistähän tuommoisia mahtaa saada? :)

  VastaaPoista
 8. Mikä komistus teillä olikaan isäntänä! :) Kahvilasta on tullut tosi upean näköinen ja kiva goodiebag! Meillä oli näyttelyssä sponsorina nähtävästi RC kun jokaiseen häkkiin oli laitettu 50 g raksupussi lahjaksi. Meidän pussi lähtee esykisuile, parempi tuokin kuin Latz ja Whiskas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RC on yleinen sponsori näyttelyissä. Onneksi nykyään Primacatkin on alkanut olemaan sponsorina (sponsoroinut jopa hiekkaa näyttelyyn tulijoille!)! :)

   Poista