lauantai 30. heinäkuuta 2016

Kissamainen kämppäpäivitys

Oon taas saanut meidän asunnon sisustuksen muutamaa askelta lähemmäs valmista. Tällä kertaa kisujen elämässä tapahtui suuria muutoksia, kun kiipeilypuu vaihtoi paikkaansa.

Eilen kuvia ottaessa laiskotti ja otin kuvat puhelimella, soriii. :D


Kiipeilypuu on nykyään kirjahyllyn/tv-tason vieressä. Alkuperäinen suunnitelmahan oli laittaa tuohon kiipeilypuun puoleiseen päätyyn kirjahyllyä jotain mattojuttua, jota pitkin kisut voisi kiivetä ylös. En tietty saanu sitä aikaiseksi, saamaton kun olen, niin päätin ratkaista asian laittamalla kiipeilypuun niin, että sitä pitkin pääsee kiipeämään. Päätös osoittautuikin hyväksi, varsinkin kun Jade pääsee käyttämään nyt kiipeilypuuta paljon enemmän.

Jade kiipeää tv-tason ylätasolle isin uudelta työpöydältä. Työpöydässäkin on ylätaso, joka vaikuttaisi olevan myös Jaden mieleen.


Toinen uusi huonekalu onkin syy siihen, miksi se kiipeilypuu ylipäätään vaihtoi paikkaa. Hankin nimittäin itsellenikin vihdoin työpöydän! Tähän asti olen tehnyt oikeastaan kaiken olohuoneen matalaakin matalammalla sohvapöydällä.


Työpöytä on aivan ikkunan edessä, eli kissoilla on edelleen korotettu näköalapaikka josta tutkailla ulomaailmaa. Ja kyllä, kissa mahtuu tuohon pyödälle vielä, vaikka siinä onkin paljon tavaraa. :D Oikeanpuoleisessa kuvassa johto on suojattu johtosuojalla, koska meiltä löytyy ainakin kaksi termiittiä (J ja V). Tuoli on väliaikaisratkaisu ja se tulee vaihtumaan kunhan löydän jostain mieleisen.

Kun nyt puhutaan sisustuksesta, niin mulla on tulossa viikon parin sisään juttua eräästä kissojen design-huonekalusta. Pitää ensin vähän testailla sitä ennen kuin paljastan, mistä on kyse! :) Eikös olekin salaperäistä, mä vinkkailinkin asiasta jo Facebookin puolella aiemmin tällä viikolla..

4 kommenttia:

 1. Kivan näköistä ja kissamaista sisustusta :) Jadekin on päässyt kuviin ja Hugo virnuilee uudelle työpöydälle. Mitähän herra suunnittelee? Mutta missä pikku Viktor viipyilee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä vaan sattunut Viktor kuvaan samaan aikaan, varmaan torkkui jossain muualla kuin yläilmoissa vaihteeksi. :D

   Poista
 2. Kun kiipeilypuun käyttöaste nousee, tietää tehneensä erinomaisen ratkaisun! :) Saipa kisut paljon uusia hienoja tasoja käyttöönsä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Jade varsinkin on alkanut selvästi enemmän teroittaa kynsiään puuhun. Nyt about viikko uuden järjestelyn jälkeen Jade on todennut isin tietokonepöydän päällyksen parhaaksi makoilupaikaksi.

   Poista