keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Lemmikkirattaat

Tilasin Zooplussalta kaaaauan sitten lemmikkirattaat, ja tässäpä olisi niistä pieni esittely.

Untitled
They see me rollin', they hatin'.

Pääasiallisesti rattaat tuli hankittua kissanäyttelyitä varten, sillä mä oon aina niin rikki kaikkien kantamusten kanssa jos yksin niitä joudun roudaamaan. Ylläolevassa kuvassa olen lastannut rattaisiin tulevan viikonlopun näyttelykamoja.

Tässä muutamia rattaiden tärkeimpiä ominaisuuksia:

- Säilytystilaa alakorissa ja työntöaisan telineessä (mukipide, puhelinpidike, kolmas isompi "kuppi"), minkä lisäksi yksi tarralla suljettava pussi rattaiden takaseinässä.
- Nopea kasaantaitto ja avaaminen.
- Valjaslenkki (x2), ettei kissa pääse karkaamaan rattaiden koriosaa avatessa.
- Verkotettu kattoluukku, jonka voi peittää halutessaan -> kissa ei kastu.

Mies ei kyllä ole kovinkaan innostunut rattaista, vaan sanoi ykskantaan että hän ei varmasti kävele rattaiden kanssa metriäkään, edes niiden vierellä. Mä olen suunnitellut retkeä eläinkauppaan Viktorin ja rattaiden kanssa ja saan kuulemma tehdä sen reissun kissan kanssa yksinäni.. :D

UntitledUntitled

Tänä sunnuntaina matkaamme näillä rattailla Viktorin kanssa Helsinkiin Kaapelitehtaalle näyttelyyn. Kolme vuotta sitten olin samaisessa näyttelyssä ensimmäistä kertaa oman kissan kanssa, eli Hugon kanssa.

Onko teillä lemmikkirattaat? 
Ketkä muut on tulossa Kaapelille?

P.S. Mikä ihme tuo punainen koukkumainen asia on tuossa rattaiden sivulla?! 

16 kommenttia:

 1. Hienot rattaat. Olen ajatellut hankkivani sellaiset minäkin, vaikken oikein tiedä mihin niitä käyttäisin. Tuo punainen osa näyttää jonkinsortin koukulta? Vai lukitaanko sillä jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillähän voisi viedä kissoja vähän omaa etupihaa pidemmälle ulkoilemaan! Ollaan Jaden kanssa yksi retki tehty näillä, tosin Jade ei tullut rattaista ulos ollenkaan, mutta näkipähän uusia maisemia. :) Jonkinlainen koukku se on, olen yrittänyt väännellä ja käännellä mutta en ymmärrä mitä sillä lukitaan. Tosin nyt tuli mieleen, etten ole tutkinut asiaa rattaiden ollessa kasassa, ehkäpä sillä lukitaan kärryt kokoon?

   Poista
  2. Sillä koukulla laitetaan rattaat kiinni kun ovat kasassa. Tuossa etualalla olevassa rattaan jalassa on tuommoinen tuppi mihin se menee kiinni! Sitten kun nostelee niitä kasassa ollessa eivät pääse vahingossakaan aukeamaan :)

   Poista
  3. Joo mä hokasin heti kun Naukulan mamma tossa mainitsi että sillä varmaan lukitaan jotain. :D

   Poista
 2. heh melkein ku vauvan rattaat =)
  En tiiä mikä se punainen on lastenrattaissa niitä myös

  VastaaPoista
 3. Lastenrattaissa on yleensä sivussa muovinen pidike, josta isompi lapsi voi ottaa kiinni rattaista työnnettäessä: eli kun aikuinen työntää kärryjä eikä voi pitää lasta kädestä, niin lapsi pitää siitä rattaiden pidikkeestä. Näin lapsi ei niin helposti mm. harhaile siksakkia pitkin katua.

  En näe kuvista tarkkaan millainen sun punainen koukkumainen asia on, mutta tuo tuli nyt ekaksi mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asia selvisi, koukku onkin rattaiden kokoon lukitsemista varten, kuten tuossa jo vähän epäilinkin. :)

   Poista
 4. Mulla on noi samat rattaat. On tosi kätevät, ja vielä nätitkin.
  Punaisella koulkulla lukitaan rattaat kasaan, eli kun taitat seuraavan kerran rattaat kasaan, huomaat, että koukulle on just sopiva kohta, jolla ne saa myös pysymään kasassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen ei kyllä oo oikeen mun väri, mutta ihan ok näköset noi rattaat silti on..

   Poista
 5. Ei rattaissa ollut ohjelappua mukana?
  Nyt vasta hokasin että Kaapelilla on taas jotain. Ehkä tulisin, pitää kattoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjelipussa taisi olla kuvat vain siitä, miten renkaat laitetaan paikoilleen tms, hyvin vähän tietoa. :D Ehkäpä siis nähdään Kaapelitehtaalla!

   Poista
 6. Rattaat on kyllä tosi hyvät näyttelyissä. Meilläkään ei mies suostunut rattaita käyttämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mkähän ihme siinä on kun miehet ei innostu noista rattaista.. :D

   Poista
 7. Upeat rattaat ja tosi kätevät monenlaiseen tarpeeseen! :) Kävin eilen koiranäyttelyssä ja siellä oli violetit rattaat, mitä en ole aiemmin nähnyt. Muistaakseni myyjä sanoikin, että on uutuustuote ja tosi suosituksi noussut kissoillekin. Hyvin paljon tämännäköinen, mutta alatila näytti pienemmältä, ellei tässä ole sitten jonkinlaista venymisominaisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä mainiot rattaat, ja kulkeminen onnistui erinomaisesti Helsingin keskustassa mukulakivillä, bussissa ja junassa. :)

   Poista