sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kuulumisia Naksupööpöttimeltä

Hei! Ootte varmaan huomannu, että äiskä ei oo kirjotellu tänne meidän blogiin viime aikoina yhtä paljon kuin vielä muutama kuukausi sitten. Mä tulin nyt äiskän puolesta vähän selventämään asiaa teille. Ja jos joku ihmettelee kuka puhuu, niin se oon mä, Viktor, mut äiskä ja isi on viime aikoina kutsunu mua Naksupööpöttimeksi, se on kuulemma mun uusi lempinimi. Hugo on sitten Pöpsönaakutin, tsih.

UntitledUntitled

Me ollaan kyllä oltu aktiivisia siinä sosiaalimediassa vai mikä se nyt onkaan. Nimittäin äiskä päätti kesänä panostaa enemmän meidän Instagramiin, jossa meillä pamahtikin huimat 10000 seuraajaa noin kuukausi sitten! Äiskä on vähän sitä mieltä että se haluaisi keskittyä enemmän valokuvaamiseen eikä kirjoittamiseen.

UntitledUntitled

Niin ja meillä on nykyään myös Snapchat, johon äiskä laittaa melkein joka päivä jotain, yleensä meistä mutta kyllä siellä muutakin sisältöä on. Jos haluut seurata meitä niin meidät löytää nimellä ruddyblue.

Postauksen kuvituksena tämän päivän kuvasaldoa, jotka päätyy lähiaikoina tietysti Instagramiin!

Untitled

Mun uus lempinimi tulee muuten Akkarista: "– – naksupööpötin. Se vilkuttaa valojaan, naksuu, pööpöttää ja hetkuilee ympäriinsä. Se osaa myös jurnuttaa päiväkausia paikallaan." (William Van Horn, Paremmissa piireissä, AA 25/07)

8 kommenttia:

 1. Ihana lempinimi! Ja hienoja kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan älytönhän toi lempinimi on, mutta silti niin hauska! :D

   Poista
 2. Onneksi olkoon instaseuraajista! Sulla onki kyllä niin laadukkaita kuvia ja jaksat aina panostaa niin en yhtään ihmettele! <3
  xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäis vaan yrittää keksiä uusia kuvausasetelmia, että ihmiset pysyis kiinnostuneina ja tulis vähän vaihtelua kuviin..

   Poista
 3. Ihanat lempinimet! :D Toivottavasti jaksatte kuitenkin tulla piristämään kuvilla ja kuulumisilla vielä tänne blogin puolelle jatkossakin, vaikka suunta onkin muuttunut enempi muihin kanaviin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin tulee edelleen juttuja olemaan, ei siis olla kokonaan hiljenemässä! :)

   Poista
 4. Hauska ja osuva lempinimi. Lohdullista, että jossain muuallakin aikuiset lukee Ankkaria. Meillä joku ostelee ankkakirjoja lahjaksi ihmispennuille, mutta esilukee ne itse...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä oon lukenu akkareita jo ennen kuin opin lukemaan, ja mulle luettiin iltasatuina akkaritarinoita. :D Ennen tarinat oli kyllä mun mielestä enemmän lapsille soveltuvia, nykyään tarinat on mun mielestä enempi aikuisille suunnattuja kun aiheet ja teemat on selvästi monimutkaisempia.

   Poista