tiistai 9. elokuuta 2016

Poopoopeedo

Kissatalouksissa tuskaillaan usein siitä, kuinka suurin osa hiekkalaatikoista on kovin rumia eivätkä ne sovi yhteen muun sisustuksen kanssa. Käsistään taitavat voivat nikkaroida kaapin tai vastaavan niin, että sinne voi laittaa hiekkalaatikon katseilta piiloon, mutta me kädettömät tarvitsemme helpomman vaihtoehdon!

Tänään siis esittelen teille design hiekkalaatikon, jonka saimme SinDesignilta. Tuote ei muistuta ollenkaan tavan hiekkalaatikkoa ja se miellyttää ihmisen esteettistä silmää kuitenkaan tekemättä sitä kissan mukavuuden kustannuksella. Saanko esitellä: Poopoopeedo! (Eikös olekin söpö nimi? ♥)

Untitled

Poopoopeedoa on saatavilla viidessä eri värissä: valkoinen, musta, vihreä, oranssi ja punainen. Kaikki värit ovat mielestäni ihania, mutta itse päädyin lopulta valkoiseen. Kooltaan hiekkalaatikko on 70 x 40 x 40 cm, eli sisään mahtuu isompikin kissa. 10 kilon maine coonilla voi tulla vähän tukalat oltavat, mutta kuuden kilon kissa mahtuu ainakin vielä oikein mukavasti! Jadekin on hiekkistä käyttänyt, mutta kuvia siitä ei tietysti ole todisteena sillä Jadehan tunnetusti käy kerran tai pari kertaa päivässä hiekkiksellä ja silloinkin mieluiten öiseen aikaan..

Hiekkalaatikon mukana tulee hiekkalapio ja kaksi hajunsidontatablettia (vaihto kuukauden välein). Sekä hajunsidontatabletti että lapio kiinnittyvät katon sisäpuolelle. Lapio on siis kätevästi aina valmiina lähellä hiekkalaatikon tyhjennystä varten. Katossa oleva tassukuvioinen kädensija toimii myös eräänlaisena ilmastointiaukkona. Katto ei ole varsinaisesti lukittuna missään vaiheessa, mutta se kuitenkin pysyy paikoillaan "tuilla", jotka pitävät puoliskot yhdessä (ks. alla oleva video).

UntitledUntitled

Hiekkalaatikon pohja on selvästi sileämpi/liukkaampi kuin normaalin hiekkalaatikon pohja. Tulevaisuudessa selviää, miten pohja kestää naarmuttumista ja lian pinttymistä. Pohjan kerrotaan vastustavan virtsan happamuutta.

Kaiken lisäksi Poopoopeedoa voi käyttää myös kissanpesänä, jos et esimerkiksi halua kissallesi katollista hiekkalaatikkoa. Hugo ainakin kelpuutti Poopoopeedon myös pesänä, kun se oli pari päivää ilman hiekkaa saapumisensa jälkeen.

Poopoopeedon saa omakseen hintaan 79,90e.

Untitled

Tein havainnollistavan videon Poopoopeedosta, josta voi todeta kuinka kätevää ja helppoa hiekkalaatikon puhdistus on.


Sain lukijoita varten myös alennuskoodin SinDesign.comiin, jolla saa 20% alennusta kun tilaa 30.9. mennessä. Lunasta alennus laittamalla koodi VIKTOR sille varattuun kohtaan ostoskorissa (Vouchers). Taidanpa itsekin tilata meille vielä toisen samanmoisen, koska tykkään siitä että meidän hiekkikset ovat molemmat samanlaiset. Postitus Suomeen on ilmainen eikä tilauksesta joudu maksamaan mitään ylimääräisiä tullimaksujakaan, koska postitus tapahtuu Euroopan sisäisesti.

Miltä Poopoopeedo vaikuttaa mielestäsi?

20 kommenttia:

 1. Onpa erinäköinen vessa kuin yleensä:hauska. Nimikin on hauska. Hienosti Viktor esittelee vessaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimi on tosiaan hauska. Kyllä on vanhan vessan käyttö selkeästi vähentynyt kun tämä tuli taloon. Meidän kissat on muotitietoisia. :D

   Poista
 2. Kivan näköinenhän tuo on kyllä! Epäilen kuitenkin että omalla kohdallani ei sopisi kriteereihin tuon ala- ja yläosan liitoksen takia (Onni ruikkii pissat hiekkalaatikon seinille) ja nykyään ärsyttää paljon hiekan kulkeutuminen hiekkalaatikon ulkopuolelle, niin etsinnässä on jotain todella tehokasta siihen vaivaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon luovuttanut jo sen suhteen ettei hiekka kulkeutuisi ollenkaan, se vaikuttaa olevan aika mahdoton tehtävä. :D Oon kääntänyt tän uuden hiekkiksen ovipuoli seinää vasten ja se on tarpeeksi hyvin pitänyt hiekat pienehköllä alueella.

   Poista
 3. Viktor on kyllä hyvä näyttelijä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor osaa esiintyä ja tekisi varmaan mielellään lisää näyttelijän hommia! Poika on sellanen linssilude. :D

   Poista
 4. Oon mä tota katellu, mutta meille toi on ehdottomasti liian matala, sillä pojat tykkää kakkia pää oikein ylös venytettynä. Poitsuille ei tahdo korkeus oikein noissa tavallisissakaan katetuissa vessoissa riittää, ja ne on meillä sentin pari korkeampia kuin tää. Toinen asia mikä mua tossa epäilyttää on tuo kulkuaukko, se on niin kovin matalalla, että nää mun kaivurit sais siitä kyllä hiekat pihalle ihan liian helposti.
  On se nätti, mutta meillä sen täydellisen metsästys jatkuu, ja jos ei löydy, niin sitte tehdään itse. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten näkyy, niin pään voi pitää ulkona ja sitten tehdä asiansa. :D Onneksi meillä ei kaiveta hiekkaa laatikon ulkopuolelle, vaan hiekkaa kulkeutuu vain tassujen mukana.

   Poista
 5. Vessa on huomattavasti nätimpi kuin ne perusvessat, mutta olen niin tottunut siihen, että aukko on kapealla sivulla, että meillä ainakin tuon sijoittamisessa tulisi haasteita. Ollaan myös mietitty Modcat-vessaa, mutta siinä arveluttaa sitten taas sen koko. Ikinä ei hyvä. Tarvitsen business partnerin että voin itse alkaa suunnittelemaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä näitä pitkän sivun kulkuaukollisia taida montaa olla, mutta en mä ainakaan kokenut sen sijoittamisen olevan haasteellista. Tosin jos haluaa hiekkiksen pieneen vessaan niin sitten voisi olla ongelmallista, mutta tässä onkin se pointti että kun hiekkis on niin nätti, niin sen kehtaa laittaa vaikka olkkariin! :)

   Poista
 6. Onhan tuo aika paljon peruslaatikkoa esteettisempi veski :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin että voittaa normiveskit 100-0 ulkonäöllisesti! :)

   Poista
 7. Vaikuttaa varsin nätiltä vaihtoehdolta kyllä! Hinnakas vain :D
  Pistin miehelle linkin menemään, niin katsotaan josko se innostuis shoppaileen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mutta tää vaikuttaa kyllä sit kans kestävältä, kuten kirjoitin niin toi pohja on vähän erilainen kuin normihiekkiksissä. Mä oon jo miehelle sanonu että se saa luvan ostaa meille sen toisen Poopoopeedon. :D

   Poista
 8. Tota voisi harkita meillekin. Meillä ahtaassa vessassa avolaatikko, jonka päälle kolli yleensä repii suihkuverhoa: verhon alaosa onkin osittain riekaleina. Ei vain kotisivuilta löytynyt laatikon pituutta.

  ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuo pisimmän sivun pituus on 70cm ja lyhyempi sivu 40cm, kyllä se siellä on ;)

   Poista
 9. Oi että kun on nätti! :) Omalaatuisen näköinen ja kivasti värivaihtoehtojakin! Tuollaisen katollisen vessan voisin minäkin kelpuuttaa, mutta epäilyttää miten kestäisi Noran seisaaltaanpissailut. :D Käykö kisut tarpeillaan tuolla niin, että pääkin on sisällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu käy, Viktor on ainoa joka on keksinyt ton pää oviaukosta -toimituksen. Mun mielestä se on kyl just hyvä tapa, Jade nimittäin tekee täysin päinvastaisesti ja sillä on aina häntä ulkona. Joskus vuosi-pari sitten Jadella kävi välillä vahinkoja että se ei ollutkaan tarpeeks sisällä hiekkiksessä ja se pissasi oviaukosta ulos, onneksi sitä ei oo tapahtunut pitkään aikaan *koputtaa puuta*

   Poista