tiistai 21. helmikuuta 2017

Herkkutesti

Saimme Mustilta ja Mirriltä testiin muutamia tuotteita, ja tänään esittelen teille niistä ensimmäiset. Otsikon mukaisesti nyt arvostellaan siis erilaisia herkkuja!

IMG_2360

IMG_2359

IMG_2362

Paketista löytyi kolmen eri merkin korkean lihapitoisuuden herkkuja, joista kaikki läpäisivät vaatimukset ravintoainekoostumuksen osalta eli mikään näistä ei sisällä kasviperäisiä ainesosia.

Kolmikko erosi toisistaan merkittävästi vain rakenteen suhteen. Sillä seikalla on meillä merkitystä, sillä meillä kisut ei oikein tykkää pureskella herkkujaan jostain syystä. Varsinkin Viktor saattaa jättää herkun syömättä jos se on liian iso ja kova. Monikissatalouden omistajan näkökulmasta helposti ja nopeasti syötävät herkut ovat mukavampia käyttää, kun ei tarvitse vahtia ettei joku käy varastamassa toisen herkkua, joka välillä tippuu suusta lattialle pureskeluprosessin aikana.

Coucoun herkut ovat meillä koostumukseltaan parhaimpia ns. arkikäyttöön, kun taas Brit Care ja Planet Pet soveltuvat kiinteän rakenteensa vuoksi paremmin aktivointiin, esim. temppukoulutukseen. Kiinteämmät herkut pysyvät paremmin kasassa kun ne pilkkoo pienemmiksi, kylmäkuivatut herkut, kuten tämä Coucou, murenee pilkottaessa. Kun palaset ovat pieniä, ei niitä ole niin työläs pureskella (voi luoja mitä 1st world cat problems :D) joten ne menevät paremmin kaupaksi.

Vielä on tulossa kaksi yhteistyöpostausta Mustilta ja Mirriltä saaduista tuotteista. Vinkkejä toisen postauksen sisällöstä löytyy meidän Instagramista! ;)

Minkälaiset herkut ovat teidän kissojen mieleen?

6 kommenttia:

 1. Nuo pakastekuivatut kanat on kyllä siitä hyviä että ne voi käsin murennella ja sitten ripotella niiden ei-niin-maistuvien ruokien päälle. Meillä on saatu syötettyä monet inhokkiruoat tällä kikalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin oon tehnyt noin! Välillä toimii ja välillä ei. :D

   Poista
 2. Meillä ollaan niin päästy pakastekuivattujen herkkujen makuun, ettei nuo tavalliset kuivaherkut maistu Rakulle enää ollenkaan! :D Haikulle sentään maistuu, mutta sillekin vähän valikoivasti. Olikohan juuri nuo tonnikalat, mitkä jouduin lahjoittamaan pois kun kukaan ei huolinut. Aluksi epäilin sen johtuneen kissojen makuun turhan kovasta koostumuksesta, mutta toisaalta Haiku syö nyt innolla Hauhaun kanasiivuja, mitä joutuu paloittelemaan useampaan osaan ihan itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla jouduttu kertaakaan lahjoittamaan herkkuja pois sen takia että niitä ei syötäis.. Kertoo varmaan jotain kuinka ahneita kissoja meillä asuu.. :D

   Poista
 3. Pitääkin kokeilla nuita Coucoun herkkuja! En ole aikaisemmin hoksinutkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa! Coucoulla on paljon erilaisia herkkuja, mut nää kuivaherkut on parhaita kun näissä ei oo mitään ylimääräistä. :)

   Poista