Mikäli haluat ostaa kissallesi esimerkiksi uuden raapimispuun tai vaikkapa kivan kantokopan ja käteisvarat ovat vähissä, voit aina harkita ottavasi nopean pikalainan tuota rakasta karvaturriasi varten. Lainat.fi tarjoaa sinulle listan parhaista mahdollisista lainatarjouksista, mitä netti sisällään pitää.
Kissahan tykkää, kun sitä pitää hyvänä. Niin tykkäävät koiratkin, mutta kissoilla on jotenkin enemmän sellaista ihmismäistä veemäisyyttä käytöksessään, että jos et ole kiltisti sille kissallesi, niin saat kyllä sen huomata eri tavoin. Esimerkiksi se kissamainen ketteryys saattaa unohtua juuri siinä sinulle tärkeän valokuvan kohdalla hyllyssä tai vastaavasti sitä kissan pissiä voi joutua vaikkapa salaattikulhoon. Tai parhaimmassa tapauksessa koko kissa saattaa löytyä sieltä kulhosta.

Rakkaan lemmikin

Koirathan ovat hieman sellaisia aivottomampia tapauksia, jotka juoksevat sen saman tennispallon perässä kerta toisensa jälkeen ja ovat aina ihan yhtä iloisia, kun se lentää uudestaan nurmikentän toiseen päähän ja taas sen saa sieltä hakea. Mutta ei niissä koirissakaan mitään vikaa ole, ihan sympaattisia eläimiä ovat ja varmasti mukavaa seuraa.
Siinäpä se lemmikkien hienous piileekin, että kaikki ovat samalla tavalla tärkeitä omistajilleen, vaikka persoonallisuus onkin jokaisella omanlaisensa. Yksilöitä ovat siinä missä ihmisetkin.
Minä olen aina miettinyt, että kissa on kivempi, koska sen kanssa ei tarvitse lähteä aamulla ulos. Jos esimerkiksi on marraskuun loppu ja tummanharmaalta taivaalta sataa sanomalehden kokoisia räntälätkyjä, niin ei se ole kiva mennä lenkille, vaikka olisi kuinka kiva koira ja vaikka olisi kuinka reipas ihminen. Sitä ei voi kukaan kiistää.

29 Aug 2019